Overskrift er til Inselbraueris webside. Klik på teksten.

Maj smagning i lokalafdelingen med 18 spisende, til sprængte og stegte skanker med nyekartofler, salat og peberodssauce, fra Bækkels Gastronomi og 23 deltagere til smagning fra det lille nordtyske Insel Braueri Rûgen.

Der var denne aften godt fyldt op hos Humle Ølbar, og vi sad tæt. Måske fordi morgendagens torsdag var en helligdag. Det var svært at høre og tale igennem denne aften.

Aftens øl var fordelt med IBU fra 15 til 50 og alkohol fra 5,6 til 8,5, så ingen markante udsving. Dette var måske så også grunden til den tætte vurdering øllene i mellem og kun et point skilte 1. og 2. pladsen fra hinanden. Jan og Jette har sammen med andre medlemmer fra lokale afd. besøgt Insel Braueri 2x tidligere og alle har været betaget af det lille hyggelige sted. De kører helt deres eget koncept i øl og layout. Deres ønske er at alt skal have relation til lokalområdet, råvare og smagsstoffer, hvormed de i let grad overskrider det ellers så uomtvistelige Reinheitsgebot. Alle deres etiketter er tegnet af Rügen motiver. Absolut et besøg værd om turen skulle gå sydøst over i Tyskland.

Aftenen i glimt