24-8 havde lokalafdelingen besøg af Årets Bryggeri, Det lille Bryggeri, René Hansen.

René driver bryggeriet ene mand - med lejlighedsvis hjælp fra familie og venner.

Vi hørte at..

  • Alle øl er ufiltreret og upasteuriseret
  • Han startede i 2005
  • Han har aldrig håndbrygget.
    Hun købte Andriks brygværk og gik direkte i gang.
    ..efter at have læst mange bøger om det og kontaktet diverse bryggerier.
  • Han har nu t 12-1400 l anlæg. Afhængig af udnyttelsen.
  • Han er god til alle typer øl
  • Han er Årets Bryggeri
    - men har ligget i top 5 alle år.
  • Han har haft job ved siden af,
    men gik fuld tid 04-2020.
  • Brygger ca. 70.000 l om året.

..og meget meget mere.

Meget vidende om øl generelt og brygning i særdeleshed.

Humoristisk og medlevende.

 

 

Vi smagte

Belgisk Wit på 4,5%

  • Med appelsin og koriander
  • 50 % hvedemalt
  • 12 IBU

Imperial Bærliner Weisse på 7,9%

  • Indeholder sol-, blå- og hindbær
  • Kettlesour
  • pH = 3

Something more hoppiness på 5,3%

  • Det tætteste han kommer på NEIPA
  • Anvendt humle pallets
  • (Teoretisk) EBU på 19,19

IPA på 5,8%

  • Lavet sammen med Mike Murphy
  • West Coast IPA

Dark Ale på 7,8%

  • Den første øl han lavede.
  • Opskriften er uændret

Duble Chilli Lakrids på 8,2%

  • Belgisk Dubbel
  • Ikke så meget chilli så det gør noget..

Bryg 1200 på 10,7%

  • Tappet samme dag
  • Quadruppel

Two Barrels Imperial Stout på 14,7%

  • Blandings-øl
  • Lagret på rom-fade

  • Lavet af "Two Heads Behind"

/5-9-2021