DM i blindsmagning for hold

Indbydelse til DM i blindsmagning 2020 på Amager 

Lørdag den 14. marts 2020 kl. 13.00 i
Prismen kultursalen.  Adressen er Holmbladsgade 71, 2300 København.

Som tidligere år består konkurrencen af en ”tipskupon”, hvor holdene skal gætte, hvilken af 3 mulige øl man får i glasset – efter forskellige kriterier – og man må IKKE helgardere!

Med andre ord skal alle tilmeldte 3-mandshold igennem 13 forskellige smagsprøver fordelt på to halvlege. Der er 10 minutter til at smage og bedømme/gætte hver øl, og efter de 7 første smagsprøver bliver der en pause, hvor ”halvlegsresultatet” bliver afsløret.

Efter de sidste 6 smagsprøver bliver svarene på disse afsløret og et vinderhold skal kåres.

Hvis flere hold står lige, har vi et ”wildcard”, som man ingen informationer får om, men hvor der skal gættes på fx alkoholstyrke, land, bryggeri osv.

Der er selvfølgelig flotte præmier til årets Danmarksmestre, og vinderholdets lokalafdeling får æren af at arrangere næste års DM.

Der er mulighed for at stille med mere end ét hold pr. lokalafdeling.

Holdene må gerne være blandede hold med deltagere fra forskellige afdelinger. Dog kræves det, at holdet repræsenterer én lokalafdeling!

Smagningen starter præcis kl. 13.00. og der er adgang til lokalet fra kl. 12:00.

Mødetiden for deltagere er senest kl. 12.30, så velkomst, regler og andre praktiske informationer kan overstås inden løjerne går i gang. 

Kan man ikke samle et hold, kan man tilmelde sig som tilskuer og deltage i den ”Passiv Smagning”, hvor man smage de samme øl som konkurrencedeltagerne og kan gætte med, men uden at deltage i selve konkurrencen.

Hvis der er mange enkeltpersoner fra same lokalafdeling vil vi prøve at samle jer til nogle hold, hvis lokalafdelingen er indforstået med det.

Tilskuere og Presse er også velkomne til at kikke forbi, de kan dog ikke smage på øllene uden at være tilmeldt.

ALLE Billetter kan købes fra den 31/01-2020.

Deltagelse i DM i blindsmagning for hold 2020 koster kr. 600,- pr. 3-mandshold og inkluderer 13 smagsprøver og lidt brød/snacks mellem de forskellige øl.

Bindende tilmelding skal ske via den lokalafdeling I stiller op for.
Da den vindende lokalafdeling har til opgave at afholde arrangementet i 2021.

Hold billetter kan købes på Denne side.

Når der købes billetter skal man også oplyse navne og medlemsnummer på alle deltagerne, samt en kontakt-mailadresse og et telefonnummer. Det er også muligt at give holdet en navn.

Det er sidste mulighed for at købe sig adgang for hold den 01/03-2020.

For tilskuere, som ønsker at deltage i ”Passiv Smagning” er prisen kr. 200,- pr. person.

Bindende tilmelding skal ske via Denne side, hvor billet kan købes for enkeltpersoner. 

Når der købes billetter skal man også oplyse navne og medlemsnummer, samt lokalafdeling og en kontakt mail adresse. Hvis der er mange enkeltpersoner fra same lokalafdeling vil vi prøve at samle jer til nogle hold, hvis lokalafdelingen er indforstået med det.

Det er sidste mulighed for at købe sig adgang som enkelt person den 01/03-2020.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen Amager.

++++++++++++++++

Lokalformanden udtaler :

"Lokalafdeling Næstved opfordrer til at vi samler minimum 1 hold og gerne flere. Spørg gerne din lokalformand hvis du bare har den mindste interesse.

Det er sjovt, velsmagende, udfordrende og uforpligtende og i selskab med andre der også hygger sig. Så kom frisk ud af busken. "

/14-1-2020