Ekstraordinært årsmøde OG julesmagning 26-11

Nyhedsbrev for Danske Ølentusiasters Lokalafdeling Næstved November /December 2009.

Du kan læse om følgende:

1. Ekstraordinært årsmøde torsdag d. 26/11: Valg af lokalformand.

2. Juleølssmagning samme torsdag d. 26/11 kl. 19.00

3. Julefrokost lørdag d. 5/12 kl. 15.00

1. Lokalforeningen har pt. ikke har nogen formand. Bestyrelsen har derfor omfordelt arbejdsopgaverne, og har herved opnået at den afgåede formand, Jan Vang-Ahlgren, vil genopstille til et år mere. Ønsker du imidlertid at være ny formand, eller ønsker du at støtte op om lokalforeningen og gøre din indflydelse gældende, så mød op torsdag d. 26 November kl. 19. Her vil du også blive præsenteret for vores nye redaktør.

2. Samme aften og tid vil Herman Olsen også præsentere forskellige typer af juleøl. Hvilke juleøl er en overraskelse, men de vil være delt op i fire grupper, efter type, pris osv. Samme aften vil det som altid også være muligt fra kl.18, at nyde den super lækre hovedret (kalvefilet med en helt masse til) samt en Føniks øl for 193,00 på Hotel Kirstine. Tilmelding til spisning d. 26/11 hos undertegnede.

3. Sidste års julefrokost var fantastisk. Alle deltagere havde hver mindst seks forskellige juleøl med, som blev sat på bordet på en gang, sikke et syn! Og der var også plads til en masse dejlig mad og en enkelt pakkeleg. Om det bliver lige så sjovt i år, kan man kun håbe på, ud fra følgende plan.

· Frokosten holdes hos undertegnede = samme sted som sidste år.

· Alle er iført nissehue på adressen kl. 15.00.

· Herman laver en Kultsmagning med dyre, specielle og/eller årgangs juleøl. (8 - 10 stk.)

· Julfrokost bestående bla. af: 4 slags sild, hjemmelavet sylte, and, skinke med grøntlangkål, flæsksteg, ost, ris a la mang’e med ølsirup samt kaffe med brunkager.

· Pakkeleg.

For at deltage til denne julefrokost skal man, medbringe nissehue, en pakke af en værdi på 20 kr. samt mindst fire forskellige juleøl. Men inden og senest den 26/11 have indbetalt 200 kr. på konto 6060-5238934 (husk navn og nummer) eller betale kontant til undertegnede d. 26/11 til mødet.

Vi ses!

Jan Vang-Ahlgren

Lokalformand

(måske)