Nyhedsbrev lokalafdeling Næstved - Nr. 3 - 2010

1. Den 25/3 kåres DØE’s Næstved mester i blidsmagnig af påskebryg.
2. Region Storstrøm har fået ny formand.
3. Generalforsamlingen d. 20. marts
4. Vores hjemmeside er i gang igen.
5. Kultsmagning d. 10 april kl. 15.

1. Det er med stor glæde at jeg kan fortælle, at der er 10 deltagende øl i årets blindsmagning af påskeøl.
Alle kan deltage, da ingen ved hvilke øl som er de udvalgte. Men der vil være gode og spændende øl fra tre kategorier, billig, mellem og dyr. Det spændende er så, om du kan sætte de 10 øl, som du får navnene på, i rigtig rækkefølge, ud fra smag, duft, farve m.m. Der er selvfølgelig præmie til vinderen af denne ”quiz”. Kom ud af busken og mød op, pigerne har vundet denne disciplin alt for mange gange!
Det er som altid kl. 19 i kælderen på Hotel Kirstine. (husk smageglas) Men allerede kl. 18.00 vil der være mulighed for, i hyggeligt selskab, at nyde månedens hovedret som er: ”Hummerfarseret unghanebryst med hummerskum” og en Føniksøl efter eget valg til 195.- kr.  Der er kun tilmelding til undertegnede hvis du vil spise med, og der er inden tirsdag d.23/3 kl. 20. Derefter direkte til Hotel Kirstine.


2. Lokalafdeling Næstved som tilhører Region Strorstrøm, har fået ny regionsformand, Brian Friis fra Maribo. Det betyder kort fortalt, at vi nu igen kan søge om økonomisk tilskud fra Landskredsen til f.eks. busture eller har du et forslag, så kom med det.


3. Vil du med til Generalforsamling i Odense d. 20. Marts, så er tilmelding ikke længere muligt. Men mon ikke der vil komme et referat med lokalt isæt d.25.


4. Vores hjemmeside er kommet i gang igen. (ikke længere ferie og sygdomme) Nu kan du blandt andet se referater og billeder fra det møde som du måske missede sidst. Eller det spændende program der er lavet til dig, samt alle de øvrige nyheder i lokalafdelingen og nabo afdelinger.

5. Som du har læst i sidste nummer af Ølentusiasten, har vi kultsmagning d. 10. april kl. 15 et flot sted i Holmegaard. (hemmeligt) Men dem som tilmelder sig, får det selvfølgelig at vide. Prisen holder kultudvalget også hemmelig, til på torsdag, men regn med ca. 325 kr. pr. snude. Det er billigt med de spændende øl som er på programmet! Tilmelding til kult gøres til undertegnede.

Mange hilsner fra lokalformanden

Jan Vang-Ahlgren

/19-3-2010