Medlemsmail No.5. Maj

Maj måned er for lokalafdeling Næstved en rolig måned, inden det går løs ved byjubilæet den 12. juni, hvor vi blandt andet skal præsentere vores egen øl:


1. Vores jubilæums øl: Skovkloster er næsten færdig.
2. Smagningen i Maj d. 27/5: Øltyper for begyndere, tag en ven med gratis.
3. Frivillige til jubilæet d. 12/6

 1. Slotsbryggeriet Føniks har stået for brygningen af vores Skovkloster.
  Det er Herman Olsens opskrift som den er brygget over, og han og undertegnede var med til at sætte den i gang. Nu mangler der bare at komme etiketter på, før vi kan dele ud af den d. 12/6.
  Glæd jer til at se og smage, den er god.
  Hvilken øltype den er…… tja kom og smag !
  Borgmester Henning Jensen har I samme anledning brygget en stout, hvortil Christian Gram Larsen fra Appernæs Bryglav også har lavet en flot etiket.

 2. Torsdag d. 27. maj kl. 19.00, er der smagning i lokalafdeling Næstved.  Øltyper for begyndere, og du må tage en ven med gratis. Der vil som du nok kan gætte, blive præsenteret en række forskellige typer øl, også fra fad!
  Ingen tilmelding.

  Hvis du skulle have lyst til at spise med kl. 18.00 på Hotel Kirstine. Så er retten denne aften : Okse mellemfilet med nye grøntsager & krydersmør, samt en Føniks øl. Mad og øl for kr. 193.-
  Bemærk: Tilmelding til spisning senest d. 25. maj, ikke til undertegnede, men til næstformand Poul-Erik på mail: poul.erik.jensen@remove-this.ale.dk

 3. Vi kom ikke til at mangle hjælpere da vi skulle brygge og tappe vores jubilæums øl. Men skulle du have lyst til at deltage lørdag d. 12/6, med at fortælle om Danske Ølentusiaster og lokalafdeling Næstved, øllets historie eller vise hvordan man brygger øl i vores arbejdende bod eller dele smagsprøver ud, så vil jeg meget gerne høre eller se et skriv fra dig. Så send et skriv til undertegnede.

De bedste pinse hilsner
Jan Vang-Ahlgren
lokalformand

/20-05-2010