Juni nyt nr. 2

Pu-ha, der er nogen af os som har meget travlt for tiden, se hvorfor:

 1. Lanceringen af SKOVKLOSTER
 2. Næste møde d. 24 – Håndbryggerne viser hvad de kan.
 3. Tour de Bi’ere 2010.
 4. Sommerferien.
 1. SKOVKLOSTER er præsenteret og Næstveds borgere har taget godt imod, se bare i lokalaviserne.
  Masser af smagsprøver både i lørdags, i tirsdags og igen på lørdag.

  På lørdag kan der godt bruges et par hænder mere, så har du tid så mød op og støt din lokalafdeling. Send gerne en mail til undertegnede, så vi ved at du kommer.

  Hvis du endnu ikke har været forbi og blot vil smage, er det på lørdag foran DIBA på Akseltorv, modsat Slattenpatten, fra kl. 10 til 14.

  Skulle du være forhindret i at møde op, så kan du købe SKOVKLOSTER og BORGMESTER 875 i alle Super Best i Næstved, samt Appernæs Brugs og Super Brugsen Fensmark.
 2. Næste mødeaften er torsdag den 24. kl. 19 (kl. 18 hvis du vil spise med, der er tilmelding til spisning senest tirsdag kl.20 til NÆSTFORMANDEN på mail eller telefon).
  KL. 1900 er det så Håndbryggerne som disker op deres bedste øl, hvilket kan blive meget spændende. Bare tænk på at bla. Trankebar IPA og SKOVKLOSTER er startet som ”små” ved lokalt håndbryg.
 3. Tour de Bi’ere vil meget gerne have flere deltagere. Det starter i Kolding d. 3/7 og 9 etaper senere slutter det ved Nørrebro Bryghus. Der er sponceret øl til deltagerne på turen. Men læs meget mere på www.tour.ale.dk
 4. Sommerferien i Juli må undvære vores månedlige møde, men vi ses igen  d. 26 august til Herrebesøg mark 2. hvor vores landsformand skal dyste mod Anders Kissmeyer. Men mere om det senere.

Med håb om mere sol og en god sommer.

Jan Vang-Ahlgren
Lokalformand Næstved

/17-6-2010