August 2010 i Næstved

Så er ferietiden forbi og i de kommende dage vil den danske ungdom starte i skole igen.

Men jeg håber alle har nået et par lune aftener med grillmad og god øl.

Netop det gode øl vil virkelig komme i højsædet ved de kommende møder, læs mere ved nedenstående punkter.

  1. Den 26. August kl. 19 besøger Anders Kissmeyer og DØE’s landsformand Bo Jensen lokalafdelingen med Herre besøg Mark II i Borgmesterkælderen på Hotel Kirstine.
  2. Føniks brygmester har brækket armen igen ( !! ), og kunne godt bruge lidt frivillig hjælp.
  3. Øllets dag d. 4 sep.
    Her mangler vi nogle frivillige til en bod i Kvickly.
  4. Den 30. September [årsmøde i lokalafdelingen]skal lokalafdelingen have ny formand..... - men hvem ?
  5. Oktoberfest på Føniks d. 9/10.
  6. Berlin tur april 2011.

1.    Den 26. Kl. 18 sætter dem som har meldt sig til spisning til bords, sammen med Anders og Bo som er inviteret  med til spisning. Menuen er “Marinated medallion of Pork with creamy pearl barley&garniture of the day” til 193 kr. Tilmelding til spisning - og kun til spisning - til undertegnede (mail mærket "Spisning") inden tirsdag d. 24/8 kl. 18. Derefter ringer man direkte til hotel Kirstine.

Dem som var med til den fantastiske Herre besøg Mark I, med Carsten Bertelsen og Poul Højlund, vil vide at det vil være på samme måde, når Anders og Bo kl. 19 går i gang med på skift at præsentere og beskrive de 3 øl som de har medbragt.  Vel at mærke således at Bo fortæller om Anders øl og modsat. Oven i hatten har lokalafdelingen medbragt 2 øl, som skal beskrives af begge de herre, mens vi naturligvis smager med på de spændende øl, som de hver især har besluttet at medbringe uden hindringer og betingelser fra lokalafdelingen.

2. Føniks brygmester Alexander har brækket armen igen. Føniks har derfor spurgt om der skulle være en enkelt eller flere Ølentusiaster som kunne hjælpe til med at sikre øllet til Oktoberfesten. Send en mail til mig, og jeg formidler kontakt. Mail: Mærket Føniks.

3. Egentlig har vi holdt øllets dag i Næstved, da vi introduserede SKOVKLOSTER. Men DØE og Kvickly har lavet en aftale om at Kvickly skaffer øllet og DØE lokalafdelingen skaffer mandskabet. Så kan du hjælpe enten fredag d. 3/9 kl. ca. 16 -19 og d. 4 lørdag ca. 10 -13 så vil jeg meget gerne høre fra dig. Mail: Mærket Kvickly.

4. Den 30/9 takker jeg af efter 4 år som lokalformand. Vil gerne forsætte i bestyrelsen som menigt medlem, ligesom de øvrige gerne vil, også næstformand Poul-Erik vil fortsætte. Da han er økonomiansvarlig i  landsbestyrelsen, kan han ikke også være lokalformand.

Så vi savner dig som vil forslå en eller som vil være ny lokalformand i lokalafdeling Næstved. Mail: Mærket ny formand.

Denne aften vil der være lotteri med de medlemsnumre som er mødt op, om at vinde dejlige præmier ved overskud fra vores mange møder. (læs øl m.m.).

5. Oktoberfesten lørdag d. 9/10 på Føniks, kommer tættere og tættere på. Jeg har aftalt at Danske Ølentusiasters lokalafdeling Næstved, i år skal have vores eget bord tæt på og særaftale om fadøllet ! Mere om det på mødet d. 26/8.

6. Den 26/8 vil der også være mere om vores ”lokale” Berlintur til April 2011.

Skal vi med tog eller bus og har vi råd til at få et par spændede  guider med, som kender alt til byen og dens bryggerier. Spændingen på dette og alt det andet udløses torsdag d. 26 august kl. 19 i Borgmester Kælderen på Hotel Kirstine.

Vi ses d. 26/8

Jan Vang-Ahlgren
Lokalformand.

/16-8-2010