Forårsøl

i lokalafdeling Næstved torsdag d. 31. marts kl.19.00

(I Borgmesterkælderen på hotel Kirstine)

 

Temperaturen stiger og det pibler op af jorden, er det mon blevet forår ?

Denne torsdag aften bliver det det helt sikkert, da vi skal smage på forårsøl.

I påskeølskategorien ligger også ”forårsøllet”, der ofte er mere let end en almindelig kendt påskeøl. Forårsøllet er af Nordic Brewer Symposium udvalgt som en af fire øltyper, der er speciel for de nordiske lande og derfor karakteriserer det nordiske køkken.

Forårsøllet beskrives af Nordic Brewer symposium som en stærk og opløftende øl. Øllet er en metafor for den frugtbare sommertid, hvor saften stiger og folk bliver legesyge. Ifølge den nordiske tradition skal øllet brygges af lokale humler og krydderier.

Om ovenstående er rigtigt, vil du kunne be- eller afkræfte når du i dit medbragte smageglas, har smagt på minimum 8 forskellige forårs/påskeøl.
Du kan vælge at komme kl. 18.00 og spise månedens hovedret sammen med andre ølentusiaster.

For 193.-kr. får du en Føniks øl og Marineret svinekotelet på ben med frisk garniture & dagens kartoffel.

Husk at dem som deltager til spisningen, er dem som ”betaler vores husleje”, og derfor slipper billigere end de 90 kr. som aftenens smagning koster for alle øvrige.

Ingen tilmelding til ølsmagningen kl.19.00 (Husk smageglas).

Tilmelding til spisningen kl. 18.00 sker til Poul.Erik.Jensen@remove-this.ale.dk eller på telefon 2243 2123  senest tirsdag d.29/3 kl. 20.00.

 

Tour de Biere

Vil du deltage i Tour de Biere i perioden 2. til 10. juli 2011, så skal du tilmelde dig til Ølentusiastens redaktør Ole Madsen redaktør@remove-this.ale.dk hurtigst muligt, da der er

ca. 10 pladser tilbage !

Touren starter i Jelling for efter Lillebæltsbroen i zik-zak, at besøge en del af de mange fynske bryggerier, inden vi over Langeland, Lolland, Møn, Gavnø, Roskilde slutter på Rådhuspladsen i Københavnstrup, 660 km. senere.

Overnatning vil ske på bryggerier og campingpladser. En ølbulance med vand og 4 fadølshaner samt plads til bagage, vil følge med på touren.

Samlet pris ca.2500 kr.

Jeg har truet Ole med, at Næstved stiller med et hold, og et hold er mere end to ! Så kom op på cyklen når du har tilmeldt dig til Ole. Giver du også mig en mail på jan.vang.ahlgren@remove-this.ale.dk så kan vi lave fælles træning, finde sponsorer til trøjer m.m.

Med venlig hilsen
Jan Vang-Ahlgren

/23-3-2011