NYHEDSBREV FRA DØE NÆSTVED FEBRUAR 2013

Kære Medlemmer

Næste medlemsmøde er på torsdag d. 28. kl. 19.00 – 22.00 på Hotel Kirstine i Borgmesterkælderen.

Vi skal smage finalisterne til Årets Danske Ølnyhed. Lige som sidste år er afstemningen opdelt i 2 kategorier: en under og en over 6% alkohol.

Derfor skal vi også stemme om "2 aftenens øl".

Det vil være Herman Olsen og Martin Bo der står for aftenen. De har gjort et stort arbejde for at få fat i de fleste øl. Kun en enkelt har det været umuligt at skaffe, da der blev kun brygget 400 l af den, og de blev drukket som smagsprøver på Ølfestivalen i Tap 1.

Hvis du ønsker at spise med er det kl. 18.00 i Kirstines restaurant.

Spisning kræver tilmelding, men hvis du kun kommer til smagning er tilmelding ikke nødvendig. Husk at spisende gæster er med til at betale "huslejen", og deltagelse i smagningen er derfor billigere for spisende deltagere.

Månedens ret er: Unghanebryst stegt med sesam. Serveres med lime marineret rosenkål, sauté af kål, pommes rösti & kraftig glace + 1 Gavnø øl til 193,00 kr.

Tilmelding til spisning senest mandag den 25. februar til: Poul Erik Jensen
 poul.erik.jensen@remove-this.ale.dk Tlf.: 22 43 21 23.

Husk smageglas og medlemskort (medlemsmøder er kun for medlemmer).

Årets Danske Ølnyhed 2012

I lighed med tidligere år kårer Danske Ølentusiaster - de(n) bedste nye danske øl i året 2012, lige som sidste år er der to kategorier: øl under 6% ABV & øl på 6% ABV og derover.

Der vil altså blive kåret to Årets Danske Ølnyhed(er).

Frem til den 28. februar 2013 24:00 stemmes der blandt medlemmerne af Danske Ølentusiaster i disse to kategorier.

Da der i første runde ved januar afstemningen var stemmelighed mellem nogle af øllene i kategorien under 6%, blev det til at vi skal vælge mellem 7 øl i denne kategori.

I kategorien over 6% vil der være 5 øl.

Resultaterne offentliggøres på foreningens Generalforsamling i Odense
den 16. marts 2012.

Husk at stemme, men efter næste møde hvor du har smagt kandidater, du skal altså skynde dig hjem efter medlemsmødet på torsdag.

Vi undersøgte sidst vedr. computerforbindelse i Borgmesterkælderen, Det er ikke muligt.

Den 21. marts får vi bryggeribesøg. Patrick - ejer af Krenkerup Bryggeri kommer, han vil uden tvivl fortælle os om, hvordan det er at være landmand når ens produktion er øl, og ikke grise, køer eller korn.

Højt skum
 Finn-Peter Andersen
 Lokalformand Næstved