Nyhedsbrev januar 2013 nr. 2

Hej alle

Der var lige et par ting jeg glemte i sidste nyhedsbrev. De komer her:

DM i blindsmagning 2013 i Roskilde 9. februar 2013 - 14:00 til 18:00

Senest var det Roskilde lokalafdeling, der vandt DM i blindsmagning for hold og samtidig retten til at arrangere næste DM i blindsmagning. Det afvikles 9. februar, hvor der skal smages på 13 kategorier af øl med tre svarmuligheder for hver.

Hver lokalafdeling kan sende et hold på 3 personer til DM.

Martin Bo og Alexander vil gerne deltage for Næstved. Sidste år blev de nr. 3. Herman var også med, men i år skal han levere øl til  konkurrencen, så han kan ikke deltage.

Vi skal altså have fundet en 3. mand/kvinde. Lad høre fra dig senest den 31. januar på medlemsmødet.

Følgende har jeg modtaget fra Køge lokalafdeling:

Kære alle!

Sidste år sendte Køge Lokalafdeling 49 ølentusiaster på en 6-dages yderst vellykket ølrejse, og nu lokker Køge Lokalafdeling med en ny rejse for 2013.

I perioden 3. – 8. september 2013 har lokalafdelingens medlemmer mulighed for at komme med på en spændende ølrejse [til Bøhmen - red. bem.] og det til en mere end yderst fordelagtig pris.
 
Selvom det ikke umiddelbart fremgår af rejseprogrammet vil der være mulighed for at foretage påstigning i bl.a. Holbæk, Roskilde, København, Køge samt P2 ved Rønnede samt Nyk. F. Banegård.

Rejseprogram samt tilmeldingskupon kan du finde på Afdeling Køges hjemmeside, og såfremt man måtte ønske supplerende oplysninger kan man kontakte lokalafdelingens formand, Thomas Ensbye, på tlf. 60 20 25 11.

Højt skum
Finn-Peter

/21. jan. 2013 23.38