Nyhedsbrev november 2013

Medlemsmødet i november 2013 bliver torsdag den 28. november 2013 klokken 19.00 – 22.00 i Borgmesterkælderen på Hotel Kirstine.

Temaet er selvfølgelig Juleøl. Vi har i bestyrelsen besluttet hver især at udvælge to Juleøl, som vi vil præsentere og smage på! Derfor kan jeg endnu ikke afsløre hvilke øl, der kommer i glassene. Men der er da vidst ikke tvivl om, at det bliver hyggeligt.
Så husk at tage smageglasset med!!

Hvis du vil spise med inden mødet, spiser vi klokken 18.00 i Hotel Kirstines restaurant. Det kræver tilmelding, men deltager du kun i medlemsmødet og smagningen, er tilmelding ikke nødvendig.

Månedens ret er: Fasanbryst serveret med syltede kartofler, ristede svampe, bagte rødløg, selleri puré og salvie sauce, samt en øl efter eget valg fra Stevns Bryghus.

[ 14. nov. 2013 18.25 : I det netop udsendte Nyhedsbrev for november 2013 er

 prisen for spisning forud for medlemsmødet den 28. november 2013, desværre

 faldet ud.

 Prisen er 193,00 kr. og inkluderer altså månedens menu og en øl efter
 eget valg fra Stevns Bryghus.]

Tilmelding skal ske senest mandag den 25. november 2013 til Poul Erik Jensen

på telefon 22 43 21 23 eller på mail poul.erik.jensen@remove-this.ale.dk.

Åbent hus
Både Næstved Bryghus og Kongebryg holder åbent hus den 7. december 2013.

Arrangementet på Næstved Bryghus fremgår af vores hjemmeside http://www.ale.dk/index.php?id=339, og Kongebryg skrev jeg om i invitationen til vores Julefrokost, der afholdes samme dag.

Næstved Bryghus har i øvrigt bebudet, at de holder åbent hus den første lørdag i hver måned.

Julefrokost den 7. december
Invitation til årets Julefrokost har jeg sendt ud for et par dage siden.

Jeg forstår, at der plejer at være pakkeleg, så den tradition vil vi ikke bryde. Du skal derfor medbringe en pakke til en værdi af 20,00 kr., sirligt indpakket med sløjfe og det hele. Det kan være du går fra Julefrokosten med en gave eller to, som du ikke har regnet med.

Vi håber selvfølgelig at se mange af jer til Julefrokosten. Husk tilmelding til Poul Erik på ovennævnte telefon eller mail.

Beredskabskorps
Lokalafdelingen har tre gange i 2013 været repræsenteret på GAVNØ i forbindelse med deres arrangementer. Jeg håber at jeg også kan få en lignende aftale i stand med Helle Reetz-Thott for 2014.

Vi har også været repræsenteret flere andre steder i løbet af året, f.eks. Øllets Dag, flere smagninger hos Næstved Vinhandel, Karrebæksminde Foodfestival og Kulturnatten.

Vi vil meget gerne vise flaget i alle de sammenhænge, det er relevant, så du bør overveje om du vil være med i et beredskabskorps, der kan rykke ud til diverse begivenheder, således at Danske Ølentusiaster bliver endnu mere synlige i gadebilledet. Det behøver ikke være de samme medlemmer, som repræsenterer lokalafdelingen ved hvert arrangement.

Det er en god anledning til at skaffe nye medlemmer, og det er dejligt at få en god ølsnak med publikum. Man kommer altid hjem med en oplevelse eller to i baggagen.

Giv mig en mail, hvis vi må skrive dig på listen: soren.kjaer@remove-this.ale.dk

Højt skum

Søren Kjær
Lokalformand Næstved

/13. nov. 2013 15.19