Nyhedsbrev, # 10, oktober 2018

 

Kære Ølentusiaster i Næstved og omegn 

Jeg vil med det samme beklage at der bliver lidt flere linjer at læse denne gang, men jeg som formand og bestyrelsen generelt, har behov for at informere jer som medlemmer. 

Så fik vi de sidste detaljer på plads omkring bestyrelsen og vi er nu lovformeligt skiftet. 

Derved kan vi også begynde vores arbejde med at optimere aktiviteter for vores lokalafdeling. 

Det ser vi meget frem til, men vi kan ikke gøre det alene. Så budskabet fra os er, at vi skal have en dialog med jer medlemmer om, hvad der skal ske i løbet af året. Nogle ting er faste, så som månedlige møder, men det er ikke sikkert, at det helt bliver som det plejer. Noget andet er, at vi gerne vil have nogle flere aktiviteter, både for nuværende medlemmer, men også aktiviteter der er med til at sætte os på landkortet og meget gerne hverve flere medlemmer. 

Så brænder du inde med en ide, så er du meget velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen. Vi har oprettet en bestyrelses mailkonto der hedder hildegaardale@remove-this.gmail.com som du også kan sende dine ideer og forslag til. 

Et af de nye tiltag er at vi fremover vil bruge Nemtilmeld som værktøj til at udsende tilmelding til aktiviteter på. Det vil være til månedsmøde, men også til ekstra aktiviteter. 

Det kræver ikke ret meget af hverken bestyrelse eller medlem og vi har meget mere styr på hvem der kommer til aktiviteterne. Der vil være en overgangsperiode på 3 måneder, hvor man stadig kan tilmelde sig på gammeldags vis. 

Er du allerede frisk på at prøve det af, så har vi arrangeret en tur til Det Lille Bryggeri udenfor Ringsted.
(Link :) Juleølssmagning Det Lille Bryggeri.

Nu til det mere seriøse. (Link :) Månedens ølsmagning!!!
”Efterårets mørke” er temaet.
Jeg har talt med Herman og han er frisk på at afholde denne smagning og det ser vi meget frem til.
Vi afholder det på Peperoncino, Riddergade 1, 4700 Næstved d. 31. oktober kl. 18:00 til spisning og smagningen starter kl. 19:00, i eget lokale i stueplan.
Der vil være mulighed for at tilmelde sig både på Oktobersmagning  og ved at skrive til Bent på Bent.norgaard@remove-this.ale.dk eller på telefon 2250 7065 til formanden Søren Petersen.
HUSK kun at tilmelde dig 1 sted.
Tilmelding senest mandag d 29 oktober kl 23.59.

Husk dit eget smageglas. Reserver vil selvfølgelig være til rådighed. 

Et par datoer du kan notere dig:

  • 30/11 kl 19 Juleølssmagning i lokalafdelingen
  • 7/12 Julefrokost i lokalafdelingen

Mere information følger.

 

Højt Skum

Pbv 

Søren