Lokalafdeling Næstved Nyhedsbrev, # 8, august 2018

Efter en fantastisk sommer er vi klar til ølsmagninger igen.

Det har været vanskeligt at få kontakt til ”Karins Hjemmelavet”. Vi har prøvet telefonisk, via mail og fysisk på adressen uden at der lykkes.
Det skal også ses i sammenhæng med flere bemærkninger fra medlemmerne at Karins portioner er blevet mindre, kvaliteten har været faldende og variationen ikke særligt spændende.
Et citat: ”Hvis man vil have det samme resultat af en aktivitet som man plejer, skal men gøre som man plejer! Hvis man vil have et andet resultat, skal men gøre noget andet!”

Det er det vi gør nu. Bestyrelsen har indgået en aftale for august og september måned for at få et godt beslutningsgrundlag for fremtiden.
Vi holder disse 2 møder på ”Peperoncino”, Riddergade 1 A, 4700 Næstved.
Vi får et lokale for os selv, skal ikke betale proppenge, køkkenet tilbereder et måltid til de (forhåbentlig mange), der ønsker at spise med. Prisen pr. person er 150 kr. Vi tager som sædvanlig selv smageglas med og rydder op efter os.

Ølmødet i august er onsdag den 29. august kl. 19.00 Tema: Hvedeøl

Spisning kl. 18.00 efter tilmelding til Poul Erik på sms (22432123) eller mail på poul.erik.jensen@remove-this.ale.dk senest tirsdag den 28. august kl. 12.00.

Betaling som sædvanlig; mad direkte til Pepe, smagning til Jesper.

Øllets dag den 1. september, Danske Ølentusiaster blev stiftet den 5. september for 20 år siden på Karlsens kvarter i Odense.
Vi markerer dagen på vores stand i Rådmandshaven sammen med de øvrige foreninger (mere end 70) i Næstved på Foreningernes dag.
Til øllets dag (ØD) / Foreningernes dag (FODA) efterlyser vi frivillige: Opstilling og klargøring kl. 07.00, Åbningstid 11.00 – 15.30, Sammen-pakning og nedtagning 15.30 til vi er færdig (ca. kl. 17). Frivillige må meget gerne være der hele dagen, men hvis det ikke er muligt kan 1 eller 2 af de 3 tidsrum være med til at få ØD afviklet på en god måde.

I september er det den 26. september, hvor det også er datoen for årsmødet. Der skal vælges/genvælges bestyrelse i alt 5 personer.
Vi har tidligere aftalt, at øl-temaet denne aften er Håndbryg, brygget af lokalafdelingens medlemmer. De nærmere præmisser sendes ud, når lokalbestyrelses har holdt møde.
Tilmelding af håndbryg sendes til Poul Erik, der sender de nærmere informationer.

Højt Skum og på gensyn til 2. halvårs ølmøder.

Bestyrelsen