Nyhedsbrev november

Nyhedsbrev november 2019
Månedssmagning.
Der er fuldt booket på Humle torsdag d. 28. november!! Men desværre ikke med os, så vi rykker da bare igen og har valgt Restaurant Mona Lisa til aftenens smagning. Det er jo en positiv succes, at der sker så meget på Humle, men det gør så også at vi skal være meget tidligt ude med reservering. Denne gang er der musik i stuen og et arrangement i kælderen. Men vi håber da, at I vil komme og drikke noget godt juleøl med os på Rest. Mona Lisa i stedet. Der skulle gerne være lidt for enhver smag, måske også noget som er nyt og ikke tidligere smagt, så tag chancen og kom og få et blik ind i julens øl.  Start måske ud med en hakkebøf på 250 g, med rødbeder, bløde løg, kartofler og sauce. Smagningen står i de sædvanlige 100 kr. og maden kan købes til kr. 115, men så er der også vand på bordet til alle under smagningen
Tilmelding til spisning og smagning kan foregå via nemtilmeld HER.
HUSK lotto hvor du kan vinde en gratis smagning.
Hvis du har problemer med at tilmelde dig, så skriv til formanden på soren.petersen@ale.dk eller ring/sms på 2250 7065 senest søndag d 24 november.
Var man ikke til stede til et møde, så er der et referat på ale.dk/naestved, hvor alle de gamle nyhedsbreve og referater også ligger. Det kunne også være der var noget andet spændende derinde, så husk at besøge siden en gang imellem.

Julefrokost
Næste gang vi mødes til noget fælles, er også på Rest. Mona Lisa. Årets julefrokost skal afholdes og vi gør som de andre år. Eget lokale med buffet incl. 1 øl. Hver deltager må medtage stk. 3 øl, efter eget valg til fællesbordet. Man må gerne være opfindsom og finde noget spændende øl, så jeg ikke, som sidste år, skal dele den sidste øl med Susanne og slutte aftenen af med en lunken Tuborg!! 
Tilmelding til julefrokost foregår via nemtilmeld HER.
Hvis du har problemer med at tilmelde dig, så skriv til formanden på soren.petersen@ale.dk eller ring/sms på 2250 7065 senest søndag d 24 november.

Vi vil gerne høre din mening og se mere til dig
I bestyrelsen har vi talt om, hvordan vi kan optimere på arrangementer. Skal dagen for smagning ændres? Skal vi lave et ekstra lørdagsarrangement på et par timer? Hvem skal vi have inviteret til at komme og fremvise deres øl? Hvordan får vi inddraget medlemmerne mere og meget andet.
Vi vil derfor meget gerne høre fra dig og høre, hvad du har af ideer og hvad dine tanker er. Så har du en ide til et spændende arrangement, et forslag til noget øl som vi skal smage i afdelingen eller vil du selv stå for en smagning, så tag og skriv til os. Det gør ikke ondt og vi vil blive så glade for din mening og forslag.
Vil du deltage i det frivillige aktivitetsudvalg, så sig til. Det er til tider behov for nogle frivillige, hvis der er blevet lavet en aftale med et udsalgssted om en ølsmagning. Der stilles ikke ublu krav om at du skal kunne hele øllets historie, men bare du kan smile og skænke en tår øl op, så går det.
Rygtet lader vide at nogle medlemmer ikke kommer til møde af forskellige årsager. Nogle kan ikke finde ud af nemtilmeld, andre vil ikke komme alene eller indholdet er for kedeligt. Vi ved af gode grunde ikke om rygterne taler sandt, men hvis du har interesse i at komme, men på en eller anden måde møder en udfordring, så tag kontakt til en fra bestyrelsen og vi vil gøre meget for at få tingene til at fungere optimalt, men det forudsætter, at vi alle samarbejder.  Kontaktmuligheder finder du længere oppe eller her: https://www.ale.dk/naestved/
Vi kan ikke trække statistikker på hverken mails eller hjemmesidebesøg, men vi vil gerne se hvor mange der læser denne mail. Så derfor må du meget gerne besvare den og evt. bare skrive læst, så vi kan tælle det sammen, eller meget gerne skrive nogle input til os.
Årets bryggeri
Husk at gå ind på https://www.ale.dk/nyhed/artikel/stem-paa-aarets-danske-bryggeri-2019/ og stem på det bryggeri som du synes skal hædres.
Vind blandt andet et hotelophold og fribilletter til Ølfestival 2020. I 2018 blev Amager Bryghus Årets danske Bryggeri, skarpt efterfulgt af Ebeltoft Gårdbryggeri og Thisted Bryghus på anden- og tredjepladsen.
Alle Top 3-bryggerier fra 2018 er igen i år kandidater til prisen - plus en lang række fremmelige, danske bryghuse.
Hver en stemme tæller i afstemningen. I 2018 blev afstemningen afgjort af sølle ni stemmer.

Kommende arrangementer
I december mødes vi til Julefrokost medbringende 3 øl og hue -  ingen smagning, men hyggeligt samvær.
Januar 2020 starter vi op med årets øl i foreningen. Den udvalgte fra 2019`s smagninger.
Har du ikke fået nok juleøl eller endnu ikke fundet det du skal drikke juleaften?
Tønden i Haslev, find dem evt. på FB https://www.facebook.com/toenden/ eller på http://www.toenden.dk/    holder gratis juleølssmagning lørdag d. 23. november kl 10 – 14. Der vil være medlemmer fra Haslev afdelingen til stede, så man kan både få smagt noget øl og få en sludder med ligesindede. 10% rabat mod fremvisning af gyldigt medlemskort.
SuperBrugsen Fensmark har ikke noget arrangement, men Herman har et stort udvalg af juleøl, så tag og læg vejen forbi.

Slut for denne gang og vel mødt til godt samvær og spændende øl.

Formanden
Søren