Nyhedsbrev Oktober

Kan læses direkte på hjemmesiden - HER.

Månedssmagning

Grundet Humle fylder 1 år torsdag d 31 oktober, bliver vi nødt til at flytte dag igen. ØV!! Håber ikke vi hele tiden skal flytte på dagen, men denne gang er vel en meget legal grund. Af forskellige årsager er valget faldet på tirsdag d 29, med spisning kl 1800 og smagning kl 1900. Tror ikke tirsdag har været brugt ret mange gange, men der var ikke mulighed for at flytte det en uge frem eller tilbage, så vi tror på tirsdag for denne ene gangs skyld.

Denne måneds smagning står Uno, igen, for. Vi skal en tur til Afrika, eller Afrika kommer til os. Carsten og Monica har pakket bilen med øl, så det bliver spændende at se hvad det er for noget.

Når smagningen er overstået, så er der bagagerumssalg. Det informerer de mere om på dagen.

Vi håber det bedste og tror at I, ligesom os, er nysgerrige efter hvad det store kontinent kan frembringe af øl.

Tilmelding til spisning og smagning kan foregå via nemtilmeld HER. Afrikansk kylling i jordnødder og tomat, med ris, majs og tabouleh salat. 130 kr, (betales til Humle i baren) og ølsmagning 100 kr. HUSK lotto hvor du kan vinde en gratis smagning.

Hvis du har problemer med at tilmelde dig, så skriv til formanden på soren.petersen@remove-this.ale.dk eller ring/sms på 2250 7065 senest fredag d 25 oktober.

Årsmøde

Så fik vi overstået årsmødet og medlemmerne har åbenbart tiltro nok til bestyrelsen, for vi blev alle genvalgt. Tak for det. Der skulle besættes en ekstra bestyrelsespost og den gaflede Martin Bo uden modkandidater. Tillykke til Martin og han skal nok få noget at lave:-) 

Var man ikke til stede, så er der et referat på ale.dk/naestved, hvor alle de gamle nyhedsbreve og referater også ligger. Det kunne også være der var noget andet spændende derinde, så husk at besøge siden en gang imellem.

 

Humle fylder 1 år

Humle holder fødselsdagsfest hele dagen d. 31 oktober 2019. Der kommer vist til at ske lidt af hvert.

Vi er nogle stykker der tager derned og holder fanen højt og viser foreningen frem og jeg håber også på at se nogle af jer dernede.

 

Nyt rabatsted

VINOBLE i Næstved Storcenter har vi fået lavet en aftale med. Sebastian var frisk på en aftale da Martin Bo og formanden var derude. De har den store serie fra BrewDog, men også en del andre mærker som man ikke lige render ind i alle steder. Der gives 10 % rabat, men dog kun på øl, mod fremvisning af gyldigt medlemskort.

Kommende arrangementer

Juleøl og julefrokost.

I november holder vi som vanligt en smagning hvor vi får smagt nogle af de nye juleøl der er kommet på markedet og måske dukker der en gammel kending op. 

Sæt allerede nu det store kryds i kalenderen for vores julefrokost som bliver afholdt d 14 december kl 1800 på Mona Lisa. Igen har vi fået lov til at tage vores egne øl med, så det skal nok blive en god aften med god mad, gode øl og en masse snak på tværs af bordene.

Der bliver snart lavet en tilmelding til de 2 arrangementer også, så hold øje med Facebook og mailboksen eller gå direkte på https://alenaestved.nemtilmeld.dk 

 

Slut for denne gang og vel mødt til godt samvær og spændende øl.

 

Formanden

/Udsendt 16-10-2019