Nyhedsbrev november 2020

Afstemning om Årets Bryggeri

Så er vi nået til afstemningen om Årets Bryggeri - https://www.ale.dk/aktiviteter/aarets-danske-bryggeri/aarets-danske-bryggeri-2020/

DØE-Næstved har indstillet Det Lille Bryggeri. Og vi vil naturligvis anbefale, at I stemmer på dem. 

Det er ikke nok, at de er indstillet af hele 8 lokalafdelinger, de skal også have DIN stemme. For det er den, der tæller, når regnskabet skal gøres op.

Nu er kandidaterne indstillet, så nu er det din opgave at gå ind og bruge din ret til at stemme. Vi er desværre ikke så gode til at gøre brug af den ret. Kun 14 ud af afdelingens 175 medlemmer afgav stemme om hvem vi skulle indstille og det var ikke mange flere ved sidste års valg af Årets Bryggeri. 

Husk at ved husstandsmedlemsskab, har man 2 stemmer.

Så går ind og stem, hellere i dag end i morgen, og det gøres lige her

"https://hw214173.typeform.com/to/WGqW2CH1?utm_source=Danske+Ølentusiaster&utm_campaign=fd2efe8f05-EMAIL_CAMPAIGN_2020_11_ALEMAIL&utm_medium=email&utm_term=0_9fb09e01cb-fd2efe8f05-391389215#medlemsnummer=xxxxx"

Månedssmagning

Vi er blevet enige om at det ikke giver mening at afholde flere smagninger i år. Så november-smagningen er også udsat indtil videre. Grunden til at vi udsætter den, er at det koster afdelingen penge hvis vi skal returnere de indbetalte beløb. Hvis du har tilmeldt dig og ønsker dine penge retur, så henvend dig til formand Søren enten på telefon eller mail.

Julefrokost

Som forening må vi ikke afholde vores sædvanlige julefrokost. Vi må dog gerne tilmelde os julefrokost i selvstændige grupper på f.eks. Humle. Så find evt sammen i nogle grupper af Max 10 personer og bestil bord på Humle til lørdag d 5 december. 

Ekstraordinær generalforsamling DØE

Husk der er ekstraordinær generalforsamling og alle medlemmer kan deltage. Det foregår i Dalum d 22 november og du kan læse mere her og evt tilmelde dig. 

https://www.ale.dk/for-medlemmer/generalforsamlinger/ekstraordinaer-generalforsamling-2020/

Forslag, ris - ros og gode ideer

Sidder du og brænder inde med ideer, forslag, ris eller ros, så tøv ikke med at kontakte os. 

 

Alt for denne gang.

God weekend og højt skum ønskes du af Søren, Bent, Michael, Martin og Uno.