Nyhedsbrev oktober

 

 

Månedssmagning.

Så bliver det endelig tid til Belgiske Dråber 29-10-2020 kl 18. Dem skulle vi have smagt i foråret, men alt blev som bekendt aflyst. Men nu er det tid og Jan Vang-Ahlgren forestår smagningen og skal forhåbentlig gøre os alle lidt klogere på de enkelte øl. Vi skal smage og snakke om følgende øl: Blanche de Namur, D Ranke Bitter, Rochefort 6, 8 og 10, Straffe Hendrik, Barista Chocolate Quad samt en Kriek.

På mødet skal vi blandt andet tage stilling til årets bryggeri. Hvis ikke du kan deltage fysisk, så send gerne din motiverede begrundelse til undertegnede og jeg skal sørge for at den bliver læst op.

Tilmelding til spisning og smagning kan foregå via nemtilmeld. https://alenaestved.nemtilmeld.dk 130 kr, (betales til Humle i baren) og ølsmagning 100 kr. HUSK lotto hvor du kan vinde en gratis smagning.

Hvis du har problemer med at tilmelde dig, så skriv til formanden på soren.petersen@remove-this.ale.dk eller ring/sms på 2250 7065 senest fredag d 25 oktober.

Sidste møde som også var årsmøde

Så fik vi overstået årsmødet og medlemmerne havde endnu engang tiltro nok til bestyrelsen, for vi blev alle genvalgt. Tak for det. Der skulle besættes en ekstra bestyrelsespost, da Jette Vang-Ahlgren ikke ønskede at fortsætte. Hr Uno Gall var så venlig at række hånden i vejret og blev derved vores nye medlem. Tillykke til Uno.

Var man ikke til stede, så er der et referat på ale.dk/naestved - HER, hvor alle de gamle nyhedsbreve og referater også ligger. Det kunne også være der var noget andet spændende derinde, så husk at besøge siden en gang imellem.

På årsmødet var der vanen tro håndbrygget øl på programmet. Lad os slå fast at der ikke var nogen dårlige øl med, men at der var lidt stilforvirring, mange gode øl og nogle rigtig gode øl. Kategorivindere blev Jørgen Johansen, Claus Lücking x 2, og Bent Nørgaard. Claus blev aftenens vinder med en fremragende weisbier som vi skal smage igen til januar.

Humle fylder 2 år

Humle holder fødselsdagsfest d. 31 oktober 2020 fra 18:00 - 21:45.

Vi plejer jo at tage derned og vise foreningen frem, men da det er et arrangement med tilmelding kan vi ikke bare opfordre jer til at dukke op. Men mon ikke der er et par stykker der køber en billet til deres fest med Chili con Carne, musik og godt øl. 

Kommende arrangementer

Juleøl, julefrokost “Årets øl i lokalafdelingen”

I november holder vi som vanligt en smagning hvor vi får smagt nogle af de nye juleøl der er kommet på markedet og måske dukker der en gammel kending op.

Sæt allerede nu det store kryds i kalenderen til julefrokosten - 5-12-2020 kl 18, som i år bliver holdt på Humle.

Der bliver snart lavet en tilmelding til de kommende arrangementer, så hold øje med Facebook og mailboksen eller gå direkte på https://alenaestved.nemtilmeld.dk

 

Slut for denne gang og vel mødt til godt samvær og spændende øl.

 

Formanden

/Udsendt 5-10-2020