Hvad er det den smager af . .

Medlemsmøderne afholdes sidste torsdag i hver måned - se under Arrangementer

Vi har i lokalafdelig Næstved udover medlemsmøderne en række traditioner:


Årsmøde i september. Valg af formand og næstformand, samt bestyrelse. Desuden uddeles div. priser til lokalmedlemme, f.eks:


Årets ølhund gives til den person i lokalafdeningen, der gør et ekstraordinært stort arbejde. 

2009 : Jan Bisgaard - som WEB master

2010 : (Ikke tildelt - endnu, Jan !!)


- Årets dovne øl (Første gang 2007) gives til en person i lokalafdelingen, der ikke gør................... det personen har sagt man vil gøre!

2010 : Vores håndbryggere som i flere år har mødtes for at brygge øl, uden at vi andre har fået så meget som en eneste smagsprøve til vores møder. De dovne bryggere er: Jannie Røngaard, Poul-Erik Jensen, Jørgen Olsen, Herman Olsen, Martin "betjent"og Knud Larsen.


- Årets kvajebajer gives til den person i lokalafdelingen, som gør noget rigtig, rigtig dumt.......f.eks tabe en bakke med øl-likør til et medlemsmøde. 

2010 : Herman Olsen (2 normineringer = meget flittig mand) Begrundelse: Fordi han skulle skifte skjorte, efter at have sat ny hane på fadølsanlæget til et KULT arrangement.  


Årets mester i blindsmagning af påskebryg (afholdes i marts) er den person som efter aftenes blindsmagning, har flest rigtige.

I år 2007 var der tre personer som havde 9 af 11 rigtige. Det var Jørgen Olsen, "fætter Lars" og Peter Birck. 

I år 2008 gik det knapt så godt - Henrik Andersen blev bedst med 5 rigtige. Vi undlader her at nævne hvem der havde 0 (nul) rigtige, trods stor forberedelse !

Ikke afholdt i 2009 :-/

I 2010 blev det Jørgen Pedersen (9 ud af 20 rigtige).

/6-4-2010