Aabenraa og Haderslev indstiller Ebeltoft Gårdbryggeri - Danske Ølentusiaster

Aabenraa og Haderslev indstiller Ebeltoft Gårdbryggeri

02.11.2020 19:34

Ebeltoft Gårdbryggeri er indstillet af lokalafdeling Aabenraa og Haderlsev til prisen Årets Danske Bryggeri 2020.

Årets danske Bryggeri 2020 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og lokalafdeling Aabenraa har indstillet Ebeltoft Gårdbryggeri.

Det familieejede bryggeri Ebeltoft Gårdbryggeri uden for Ebeltoft er sæsonåbent for gæster og har pick up salg. Bryggeriet producerer øl og sodavand, som vi leveres til restauranter og caféer over hele landet og i udlandet. De arbejder med de bedste råvarer, de kan finde, og de går meget op i de små detaljer i hver eneste bryg.

Lokalafdeling Aabenraas indstilling lyder:
”Ebeltoft Gårdbryggeri er et innovativt bryggeri, der gennem flere år har producerer noget rigtig godt øl, og som absolut fortjener at blive udnævnt til årets danske bryggeri.

Bryggeriet udvikler hele tiden nye øl også i samarbejde med andre bryggere samtidig med, at de fortsat holder fast i og brygger nogle af deres mange gode øl.

Det er en fantastisk god oplevelse at besøge bryggeriet på det dejlige Djursland og nyde et glas af deres frisk tappede fadøl.

Sidst men ikke mindst er de altid villige til at møde op med et udvalg af deres øl, når vi holder lokale øl arrangementer.”

Lokalafdeling Haderslevs indstilling lyder:
"Ebeltoft Gårdbryggeri er et spændende valg med et udvalg af især IPA'er; Wildflower (New England IPA), Raw Power (New England DIPA). Man kan også kaste sig over deres Lagers, hvor særligt tysk øl er deres store inspirationskilde. De har bl.a. Helles efter Bayersk tradition og NGP som er en pilsner efter nordtysk tradition.

I 2019 var de inviteret med på MBCC (Mikkeller Beer Celebration Copenhagen)."

Årets danske Bryggeri 2020 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her.

Mangler I at indstille jeres kandidat til Årets Danske Bryggeri 2020? Så udfyld formularen på siden (for tillidsfolk).