Aalborg indstiller Krenkerup Bryggeri - Danske Ølentusiaster

Aalborg indstiller Krenkerup Bryggeri

03.11.2020 15:38

Lokalafdeling Aalborg er søgt på tværs af landet for at indstille Krenkerup Bryggeri til Årets Danske Bryggeri

Årets danske Bryggeri 2020 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og lokalafdeling Aalborg har indstillet Krenkerup Bryggeri.

I smukke omgivelser på Lolland ligger Krenkerup Bryggeri - en moderne del af det historiske Krenkerup Gods. Her brygges ærlig, traditionel kvalitetsøl på byg fra egne marker og masser af passion og historie. Krenkerup brygger hovedsageligt efter den særlige brygningsmetode Reinheitsgebot og anvender således ingen konserveringsmidler – heller ingen E-numre, tilsatte enzymer, farve eller ekstra sukker.

Hele tre gange har Krenkerup Bryggeri vundet guld ved European Beer Star – en af verdens mest prestigefyldte øl-konkurrencer.

Lokalafdeling Aalborgs indstilling lyder:
”Krenkerup Bryggeri har et besøgscenter, som fremmer oplevelsen af øllet og øllets tilblivelse. De gode faciliteter laver bl.a. originale pilsner, og alle medarbejdere har været på øldommerkursus.

De brygger klassiske øl som Røgøl, Bock, pilsner mm., hvilket gør dem til en del af oplevelsesindustrien.”

Årets danske Bryggeri 2020 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her.

Mangler I at indstille jeres kandidat til Årets Danske Bryggeri 2020? Så udfyld formularen på siden (for tillidsfolk).