Albani åbner brewpub - Danske Ølentusiaster

Albani åbner brewpub

20.06.2018 10:13

Fredag slår Albani dørene op for bryggeriets nyeste skud på stammen; en brewpub, der deler navn med ølserien "Anarkist". På åbningsdagen er der smagsprøver til de første 1.000 gæster og live-optræden med Turboweekend.

Der er længe blevet banket og bygget bag Albanis røde facade ud mod Albanigade. Først åbnede mikrobryggeriet Theodor Schiøtz Brewing Co., og nu åbner den nye brewpub i de historiske bygninger.

- Vi glæder os til at få et sted, hvor vi kan iscenesætte øl på den rigtige måde, og det får vi nu med "Anarkist", der både bliver for almindelige forbrugere, vores kunder, turister og ølentusiaster fra nær og fjern, siger Jesper Larsen, marketing manager craft beer hos Theodor Schiøtz Brewing Co.

Jesper Larsen kalder brewpubben og mikrobryggeriet en kreativ og eksperimenterende legeplads. Her kan man både smage øllet og få mad fremstillet med og til øl. Der vil også være events; koncerter, ølsmagninger, releasearrangementer, foredrag og workshops om øl og mad. Den nye brewpub forpagtes af Claus Meyer.

"Anarkist" åbner fredag den 22. juni kl. 18.00. Til de første 1.000 gæster er der en gratis øl, aftenen igennem sørger en DJ for de rigtige rytmer, og så byder den nye brewpub på en eksklusiv live-optræden med Turboweekend, der lige nu er på afskedstour.

Bryggeriet og brewpubben er Albanis satsning på markedet for specialøl. Bryggeriet har 12 tanke, der kan holde mellem 2.500 og 10.000 liter øl ad gangen. En del mindre end Albanis normale brygkapacitet. Indtil videre byder Anarkist-serien på fire øl: New England IPA, Ginger Pale Ale, Brown Ale og Motueka Lager.

Fremover er brewpubben åben hver dag. Søndag til torsdag fra 15 til 23. Fredag og lørdag fra  12 til 02. Navnet "Anarkist Beer and Food Lab" kommer fra grundlæggeren af Albani, Theodor Schiøtz, der havde en ambition om altid at være eksperimenterende og gøre oprør mod det forventede.

Læs mere om Anarkist Beer and Food Lab her