Amager Bryghus åbner bar i København - Danske Ølentusiaster

Amager Bryghus åbner bar i København

29.01.2019 20:17

Morten Lundsbak (tv) og Jacob Storm modtog i december prisen Årets danske Brygger 2018. Prisen blev overrakt af landsformand Hans Peter Jepsen.

Baren skal ligge i Indre By og får 15 haner med øl fra Amager og andre bryggerier. Yderligere barer kan være på vej i hovedstadsområdet.

- Det skal selvfølgelig ikke kun være øl fra Amager Bryghus. Der er andre dygtige bryggerier i Danmark, og flere af dem samarbejder vi allerede med. Og hvis deres øl holder høj kvalitet, så skal det også på hanerne, siger Morten Lundsbak, direktør og medstifter af Amager Bryghus, til finans.dk (artiklen er kun åben for abonnementer). 

Morten Lundsbak og Jacob Storm etablerede Amager Bryghus i 2007. I 2018 blev bryggeriet kåret som Årets danske Bryggeri 2018. Bryghuset har desuden to øl med i finalen til Årets danske Ølnyhed 2018. De to Amager-øl i finalen er Black Nordic Skies, der er en Imperial Stout, og Pink Farts & Unicorns, som er en India Pale Lager.  

Indtil nu holder Morten Lundsbak og Jacob Storm adressen for den nye Amager-bar hemmelig. De sidste aftaler er ved at falde på plads, og Morten Lundsbak håber, at det sker i løbet af de kommende måneder. 

Bliver bare en succes, er planen, at bryghuset skal etablere flere rundt om i København og også gerne på Amager, hvor det hele begyndte.