Anarkist flytter ind i Tivoli - Danske Ølentusiaster

Anarkist flytter ind i Tivoli

10.12.2020 06:01

Anarkist rykker ind i Tivoli

Op til Tivolis sommersæson 2021 etableres en ny Anarkist Bar med ølsmagninger og øl fra førende mikrobryggerier.

Royal Unibrew og Tivoli indgår tocifret million samarbejdsaftale, der løber til og med 2025. Med aftalen flytter et nyt bar-koncept ind i forlystelseshaven i foråret 2021, hvor der bl.a. præsenteres øl fra førende danske mikrobryggerier. Udover hovedsponsoratet af Fredagsrock og Lillefredag opnår Royal Unibrew rettigheder til visning af Champions League finalen samt fejring af Faxe Kondis 50. års jubilæum med en gallafest i Tivoli Haven i 2021. Aftalen er Tivolis suverænt største kommercielle aftale med en enkeltstående samarbejdspartner.
 
Den nye øl-bar, som er inspireret af Royal Unibrews ølunivers i Odense kaldet ”Anarkist”, flytter ind i den nuværende bygning, der huser Biergarten som vender ud mod Københavns Hovedbanegård. Her skal baren slå et slag for bryggerhåndværket ved bl.a. at præsentere gæsterne for specialbryg fra andre førende mikrobryggerier, samt Royal Unibrews egne produkter. Derudover etableres der omkring 20 forskellige ølhaner, samt et større udvalg af flaskeøl. Samtidig er det også planen, at der skal udvikles helt særlige Tivolificerede øl. Alle øl-elskende gæster kan få adgang til baren både fra gaden og Tivoli.
 
– Vi er stolte af vores samarbejde med Tivoli og de oplevelser, vi sammen har kunnet give forlystelseshavens millioner af gæster igennem 10 år. For eksempel når vi har gjort koncerter med store stjerner tilgængelige med Fredagsrock og hjulpet nye musiknavne på vej med Lillefredag. Som bryggeri arbejder vi for at sikre et mangfoldigt udvalg af spændende drikkevarer, og derfor glæder vi os også meget over den nye Anarkist Bar, som allerede fra næste forår vil slå et slag for det gode øl - både fra Anarkists egne haner, men også fra mikrobryggere over hele landet, som vi gerne vil invitere indenfor, udtaler Lars Jensen, direktør Royal Unibrew.

– Vi glæder os meget til at tage fat på de mange nye initiativer, som den rekordstore aftale med Royal Unibrew indeholder. Der er godt nyt til de sportsinteresserede, når vi transmitterer internationale fodboldfinaler på Plænen. Vi fortsætter Lillefredag for danske up-coming bands som et populært musikkoncept, der har vist sig at kunne gennemføres i en Corona tid. Vi ser også frem til at introducere et helt nyt fredagsbar univers i Haven og byde den nye konceptbar Anarkist velkommen til Tivoli. Facaden til den nuværende Biergarten, hvor øl-baren flytter ind, får et nyt, åbent udtryk lige over for Hovedbanegården, så gæster både kan komme ind fra gaden og fra Tivoli, siger adm. direktør for Tivoli, Susanne Mørch Koch.