Ballerup indstiller Hancock Bryggerierne - Danske Ølentusiaster

Ballerup indstiller Hancock Bryggerierne

30.10.2019 12:27

Årets danske Bryggeri 2019 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december.

Hancock Bryggerierne er lokalafdeling Ballerups kandidat til prisen Årets danske Bryggeri 2019. Hancock er grundlagt i 1876 i Skive og brygger stadig efter de gamle metoder. Bryggeriets øl er alle brygget med respekt for de naturlige processer, der ligger til grund for ølbrygning, og med én slags humle, saaz-humlen. 

Lokalafdeling Ballerups indstilling lyder:

De klassiske, danske bryggerier er stadig i stand til at lave fremragende øl. Vi i lokalafdeling Ballerup synes, at Hancock - som et af de "gamle" bryggerier - ofte bliver glemt blandt alle de nye bryggerier på ølscenen. 

Filosofien bag Hancock er kvalitet frem for kvantitet. Hancock er måske ikke det mest innovative bryggeri i landet, men der er altid garanti for meget høj kvalitet. Bryggeriet er desuden et af de få bryggerier, der holder fast i den gamle øltype; mørk lager. Og så har det jo én af de bedste øl i Danmark "Saaz Brew"! 

Årets danske Bryggeri 2019 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer. I november stemmer medlemmerne på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. 

Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 51 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.