Ballerup indstiller Hancock - Danske Ølentusiaster

Ballerup indstiller Hancock

29.10.2018 09:51

Årets danske bryggeri 2018 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december.

Hancock Bryggerierne er lokalafdeling Ballerups kandidat til prisen som Årets danske Bryggeri 2018. Filosofien bag bryggeriet er “kvalitet frem for kvantitet”. Derfor brygger Hancock stadig efter de gamle metoder, og bryggeriets øl er alle brygget med den dybeste respekt for de naturlige processer, der ligger til grund for ølbrygning.

Lokalafdeling Ballerups begrundelse for, at Hancock Bryggerierne skal være Årets danske Bryggeri 2018: 

Nogle gange bliver de "gamle" bryggerier glemt. Der er mange stemmer på de forholdsvis nye bryggerier. Derfor går Ballerup imod strømmen og indstille Hancock Bryggerierne til Årets danske Bryggeri 2018.

Indstillingen sker på baggrund af den høje kvalitet af Hancocks øl i almindelighed. Og på grund af at de er et af de få bryggerier, der holder fast i den gode gamle øltype "mørk lager" - og endelig med baggrund i deres fremragende "Saaz Brew". 

Proceduren til at finde Årets danske Bryggeri 2018 er ændret i forhold til tidligere år. I år er kun bryggerier, der er indstillet af en lokalafdeling, med i opløbet til prisen. 

I november stemmer Danske Ølentusiasters cirka 9.000 medlemmer på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december.