Bornholm indstiller Small Batch Brewery - Danske Ølentusiaster

Bornholm indstiller Small Batch Brewery

08.10.2019 10:47

Årets danske bryggeri 2019 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december

Small Batch Brewery er lokalafdeling Bornholms kandidat til prisen Årets danske Bryggeri 2019. Bryggeriet har flere gang flyttet eller udvidet for at følge med efterspørgslen på de bornholmske øl. I 2015 blev Small Batch Brewery grundlagt på Lille Hallegård i Østermarie, kun to år efter, i 2017, flyttede det til Rønne Havn, og i forsommeren i år indviede Small Batch Brewery et nyt brygværk i nye lokaler på Skansevej på havnen

Lokalafdeling Bornholms indstilling lyder:

I maj åbnede Small Batch Brewery det nye bryggeri, og vores lokalafdeling fik en speciel rundtur, inden der blev åbnet for øvrige gæster. Med små spontane smagninger, varme pølser eller andet i bryggeriet, holdes der en god kontakt til alle Danske Ølentusiasters medlemmer på Bornholm.

Small Batch Brewery brygger alle stilarter, og resultatet er rigtig mange spændende øl. Bryggeren går ikke på kompromis med råvarerne. 

Årets danske Bryggeri 2019 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer. I november stemmer medlemmerne på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. 

Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 51 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.