Bornholm indstiller Small Batch Brewery - Danske Ølentusiaster

Bornholm indstiller Small Batch Brewery

19.10.2018 11:27

Årets danske bryggeri 2018 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december.

Small Batch Brewery er lokalafdeling Bornholms kandidat til prisen som Årets danske Bryggeri 2018. Bryggeriet blev grundlagt i 2015 på Lille Hallegård i Østermarie. I 2017 flyttede bryggeriet til Rønne Havn.

Lokalafdeling Bornholms begrundelse for, at Small Batch Brewery skal være Årets danske Bryggeri 2018:

Small Batch Brewery startede for få år siden på Hallegård pølsemageri, men bryggeriet er nu et selvstændigt bryggeri på Rønne Havn. På Small Batch Brewery er man stolte af at være Bornholms mindste bryggeri.

På bryggeriet eksperimenteres der gerne med alle stilarter, og resultatet er mange spændende øl. Med små spontane smagninger, varme pølser eller andet i bryggeriet holdes der en god kontakt til alle vores medlemmer på Bornholm.

På lokalafdelingens årsmøde valgtes Small Batch Brewery af medlemmerne til Årets danske Bryggeri 2018. Der var opstillet fem kandidater, men Small Batch Brewery kom tydeligt i mål.

Proceduren til at finde Årets danske Bryggeri 2018 er ændret i forhold til tidligere år. I år er kun bryggerier, der er indstillet af en lokalafdeling, med i opløbet til prisen.

I november stemmer Danske Ølentusiasters cirka 9.000 medlemmer på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her