BrewDog åbner bar i Hamborg - Danske Ølentusiaster

BrewDog åbner bar i Hamborg

17.06.2019 10:39

Skotske BrewDog har åbnet en bar i Hamborg-bydelen St. Pauli. Baren ligger på Reeperbahn, få minutters gang fra FC St. Paulis hjemmebane.

Tysklands næststørste by byder fremover på skotsk craft beer. Bryggeriet opruster i Europa og købte tidligere på året Stone Brewings bryggeri og taproom i Berlin.

Det skotske bryggeri BrewDog har indtaget Reeperbahn i Hamborg-bydelen St. Pauli. Baren er den anden dedikerede BrewDog-bar i Tyskland og den 89. på verdensplan. 

BrewDog St. Pauli har 24 haner med friske øl plus køleskabe med dåser og flasker. Inklusive bryg fra udvalgte lokale og internationale craft-bryggerier.

Blandt andet øl fra Hamborg-bryggerierne Buddelship og ÜberQuell plus øl fra Simian Ales fra Elmshorn lige nord for byen og Sudden Death Brewing fra Timmendorfer Strand nord for Lübeck. Derudover serverer baren brugere og brunch i weekenden. 

Den nye bar ligger i foden af højhusene “Tanzende Türme” på hjørnet af Reeperbahn og Zirkusweg. Kun et kvarters gang fra bydelens berømte og rebelske fodboldklub, FC St. Pauli, og hjemmebanen Millerntor-Stadion. FC St. Paulis fans er kendt for stolt at bære et hvidt kranium på sorte t-shirts og flag. Og netop kraniet har - i form af bukket neon-lys - fået en central plads i den nye bar.

BrewDog er et skotsk bryggeri, grundlagt af James Watt og Martin Dickie i 2007. Bryggeriet eksporterer til over 60 lande i hele verden, inklusive Danmark, og åbnede i 2018 et kombineret bryggeri og hotel i amerikanske Columbus, Ohio. På hotellet er der blandt andet fadølshaner på værelserne og ølkøleskabe på badeværelserne.  

Det skotske bryggeri har desuden barer i Oslo-bydelen Grünerløkka og svenske Malmø og Gøteborg. Der er endnu ikke en BrewDog-bar i Danmark.