”Brug klokkeværket for fadøl” - Danske Ølentusiaster

”Brug klokkeværket for fadøl”

02.06.2021 13:01

Ny koncept i Odense Havn gør det nu muligt at sejle sig til den næste fadøl

De travle folk hos Small Craft Distillery and Brewery i Odense har kreativt udnyttet tiden under lockdown og udtænkt en ny plan for de sejlende. Efter GoBoat er kommet til byen, er antallet af de små fartøjer steget i intensitet i den indre havn. Flere har været smarte og fundet ud af, at det gode Craft Beer er nemt at finde ved at lægge båden til og kravle op langs bolværket og dermed hentet friske fadøl til at nyde på vandet.

Direktør ved Small Craft Distillery and Brewery Claus Rosensparre udtaler: “De sidste to års udvikling har været vilde ved Odense Havn. Da vi kom i 2019 var der helt stille, nu summer det af liv og glade gæster. Flere og flere har efterspurgt, at man kan lægge båden til og hente fadøl. Nu har vi gjort det nemt og sat en skibsklokke op og et skilt ’Brug klokkeværket for fadøl’ så kommer vi ud for takeaway-bestilling. Nemt for alle at forstå budskabet”, griner direktøren.

Hver åbningsdag kan alle gående gæster hente en gratis craft pils mellem 16 og 17, men tilbuddet gælder nu også de sejlende, som nu nemt kan hente en gratis craft pils