Crowdfund dig til en smagekasse - Danske Ølentusiaster

Crowdfund dig til en smagekasse

01.05.2020 09:00

Tre bryggerier er under coronakrisen rykket tættere og har netop lanceret en crowdfunding hos COOP.

De tre bryggerier, Hyldals Bryghus i Bække ved Vejen, Ølværket i Esbjerg og Vestslesvigsk Bryghus i Løgumkloster, har som alle andre bryggerier mærket krisen kradse. Derfor er de nu gået sammen i et samarbejde, hvor man kan støtte de tre bryggerier ved at købe en smagekasse på COOP Crowdfunding.

På siden har du forskellige muligheder for at støtte de tre bryggerier ved at købe enten en smagekasse med 12 eller 24 øl. Du har også mulighed for at købe en ølsmagning hos et af bryggerierne.

De tre bryggerier har tre forskellige tilgange til øl. Derfor håber de at være med til at give et indtryk af, hvor forskelligt øl kan være. Hyldals Bryghus fokuserer på at inddrage smagen af lokale råvarer hentet direkte i naturen; brændenælder, gran, skvalderkål og meget mere. Ølværket dyrker de traditionelle stilarter; belgisk ale, stouts, hvedeøl og mange andre. Vestslesvigsk Bryghus producerer - som et af meget få bryghuse - spontangæret øl; tørt, syrligt & friskt.

Mikrobryggeriernes salg ligger først og fremmest hos restaurationer og i forbindelse med sports- og kulturarrangementer. Derfor er bryggerierne ekstra hårdt ram under corona. COOPs rewardbaseret crowdfunding er en form for crowdfunding, hvor virksomheder eller foreninger sælger et udvalg af rewards, de selv definerer og prissætter direkte til forbrugerne og/eller andre virksomheder. Det er bare en af de mange måder, som mikrobryggerierne kæmper for at komme igennem coronakrisen.

Husk at støtte dit lokale mikrobryggeri. De har brug for støtten.

Du kan se deres crowdfunding-side her.