Deltag i vores fællesskål - Danske Ølentusiaster

Deltag i vores fællesskål

14.05.2020 15:11

Læs her, hvordan du deltager i lørdagens fællesskål for Danske Ølentusiasters Ølfestival 2020, der som så meget andet er blevet aflyst på grund af corona.

I dag skulle Ølfestivalen være startet. De fleste gæster ville være lukket ind og i gang med at smage sig igennem det bedste, den danske ølverden har at tilbyde.

Sådan skulle det desværre ikke være, men på lørdag får vi alligevel en lille snert af ølfestival, når vi på Facebook holder ”Fællesskål for DØE’s Ølfestival”, og vi håber på at se mange af vores medlemmer og gæster.

Fællesskålen foregår online, og du kan derfor sidde i dit karantæne-look på sofaen og skåle med dine ølvenner. Det eneste, du skal gøre, er at tage et billede af dig selv, og skrive, hvad du skåler i, når du lægger det op for Facebook-eventet. På den måde kan I alle være med til at markere den aflyste Ølfestival 2020 og se frem mod Ølfestival 2021, som foregår 27. til 29. maj 2021.

Vi vil gøre vores til, at I føler jer underholdt i ca. den halve time, som vi har sat af til det. Bl.a. vil formand Klaus Rehkopff skåle med live via Facebook, hvor han også vil forkæle jer med lidt nyheder og en overraskelse.

For at være sikker på, at I holdes orienteret om, hvad der lægges op på eventet, så gå ind og klik ”deltager” på eventet, og del meget gerne eventet med jeres venner

Vi skåles ved på lørdag
Højt Skum!

Se eventet her