Djursland indstiller Randers Bryghus - Danske Ølentusiaster

Djursland indstiller Randers Bryghus

30.10.2020 18:15

Randers Bryghus er indstillet af lokalafdeling Djursland til prisen Årets Danske Bryggeri 2020.

Årets danske Bryggeri 2020 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og lokalafdeling Djursland har indstillet Randers Bryghus.

Randers Bryghus blev etableret i 2007 ud fra et ønske om at der igen skulle fremstilles lokalt kvalitetsøl i Randers, under mottoet ”Randers har fået sin egen øl, igen”. Bryghuset blev bygget op som et fuldt udstyret og meget fleksibelt produktionsbryggeri, med en lav brygvolumen og fokus på det gode håndværk. De første øl blev lanceret i 2008, i begyndelsen med fokus på velkendte øltyper som pilsner, classic osv. samt en relancering af den ikoniske Buur Øl, som er et Randers-fænomen med en lang og velkendt historie helt tilbage til 1417. Senere fulgte de mere specielle og kraftfulde øl som f.eks. Midnight Oil, der opnåede en fornem placering i kampen om Årets Danske Ølnyhed i 2009. Sortimentet er naturligvis løbende vedligeholdt og gennem årene har vi markedsført over 100 forskellige øl.

Lokalafdeling Djurslands indstilling lyder:
”De har bibeholdt nogle af deres klassikere, samtidig med, de kommer med nye øl. Der er øl for både begynderen og den mere garvede ølnyder.”

Årets danske Bryggeri 2020 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her.

Mangler I at indstille jeres kandidat til Årets Danske Bryggeri 2020? Så udfyld formularen på siden (for tillidsfolk).