DM i Blindsmagning for hold 2020 - Danske Ølentusiaster

DM i Blindsmagning for hold 2020

10.01.2020 17:21

Kom til en nervepirrende eftermiddag i Lokalafdeling Amager, når DM i Blindsmagning for hold løber af stablen lørdag d. 14 marts kl. 13.

Som tidligere år består konkurrencen af en ”tipskupon”, hvor holdene skal gætte, hvilken af 3 mulige øl man får i glasset efter forskellige kriterier. Med andre ord skal alle tilmeldte 3-mandshold igennem 13 forskellige smagsprøver fordelt på to halvlege. Der er 10 minutter til at smage og bedømme/gætte hver øl, og efter de 7 første smagsprøver bliver der en pause, hvor ”halvlegsresultatet” bliver afsløret.

Der er selvfølgelig flotte præmier til årets Danmarksmestre, og vinderholdets lokalafdeling får æren af at arrangere næste års DM.

Hold

Deltagelse i DM i blindsmagning for hold 2020 koster kr. 600,- pr. 3-mandshold og inkluderer 13 smagsprøver og lidt brød/snacks mellem de forskellige øl. Køb hold-billet her.

Mødetiden for deltagere er senest kl. 12.30 (dørene åbner kl. 12), så velkomst, regler og andre praktiske informationer kan overstås inden løjerne går i gang.

Det er muligt at stille med mere end ét hold pr. lokalafdeling. Holdene må gerne være blandede hold fra forskellige afdelinger. Dog kræves det, at holdet repræsenterer én lokalafdeling!

Passiv smagning

For tilskuere, som ønsker at deltage i ”Passiv Smagning” er prisen kr. 200,- pr. person. Køb billet her.

Kan man ikke samle et hold, kan man tilmelde sig som tilskuer og deltage i den ”Passiv Smagning”, hvor man smage de samme øl som konkurrencedeltagerne og kan gætte med, men uden at deltage i selve konkurrencen. Hvis der er mange enkeltpersoner fra same lokalafdeling vil vi prøve at samle jer til nogle hold, hvis lokalafdelingen er indforstået med det.

ALLE Billetter kan købes fra den 31. januar 2020. Det er sidste mulighed for at købe sig adgang for hold den 01. marts 2020.

Tilskuere og Presse er også velkomne til at kigge forbi – de kan dog ikke smage på øllene uden at være tilmeldt.

Adresse:
Prismen kultursalen
Holmbladsgade 71
2300 København

Konkurrencen er arrangeret af Lokalafdeling Amager.