DØE aflyser Ølfestival 2020 - Danske Ølentusiaster

DØE aflyser Ølfestival 2020

06.04.2020 17:10

Danske Ølentusiasters Ølfestival 2020 er aflyst på grund af corona. Det har ikke været muligt at udskyde festivalen til senere på året.

Vi har i de sidste par uger gjort os mange overvejelser omkring vores Ølfestival. For vi har godt kunne fornemme, hvor tingene bar hen, men vi ville gerne afsøge alle muligheder, før vi meldte noget ud til jer. Og vi er nu kommet til den beslutning, at Danske Ølentusiasters Ølfestival 2020 er aflyst.

Der er vist ingen tvivl om, at det nok ikke ville være muligt at samle en masse mennesker allerede i midten af maj, så vi forsøgte i første omgang at rykke den, men det har desværre ikke været muligt for en festival af vores kaliber. 

Vores Ølfestival er kun noget i kraft af alle vores fantastiske frivillige og udstillere. Så fra hele DØE skal lyde en stor tak til jer, der hvert år bruger jeres ferie/afspadsering/fritid på at gøre vores festival til noget helt særligt.

Næste år er det 20 år siden, at vi begyndte at afholde en ølfestival. Formatet er vokset og har ændret sig igennem årerne. Hvert år har budt på nye udfordringer, og hvert år har vi kunne se frem mod næste festival med ny lærdom.

Vi er ikke sikker på, hvad vi har lært af 2020, andet end at vi skal passe godt på hinanden og nyde fællesskabet, når det er muligt. Vi kan kun glæde os til at genoptage fællesskabet omkring Ølfestival 2021, som foregår i Lokomotivværkstedet d. 27. – 29. maj 2021.

Vi vil så vidt muligt prøve at få besked ud til alle, men I må meget gerne være med til at give beskeden videre.

Med hensyn til jeres billetter, så vil Flexminds, som har stået for vores billetsalg, kontakte jer en af de nærmeste dage, så I kan få pengene tilbage.

Højt skum og pas godt på hinanden

På vegne af bestyrelsen
Klaus Rehkopff