Ebeltoft Gårdbryggeri indstillet til Årets Danske Bryggeri - Danske Ølentusiaster

Ebeltoft Gårdbryggeri indstillet til Årets Danske Bryggeri

04.11.2021 16:58

“Alle deres produkter er lavet på de bedste råvarer,” siger Lokalafdeling Kolding og indstiller Ebeltoft Gårdbryggeri

Årets danske Bryggeri 2021 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og Lokalafdeling Kolding har indstillet Ebeltoft Gårdbryggeri.

Det familieejede bryggeri Ebeltoft Gårdbryggeri uden for Ebeltoft er sæsonåbent for gæster og har pick up salg. Bryggeriet producerer øl og sodavand, som vi leveres til restauranter og caféer over hele landet og i udlandet. De arbejder med de bedste råvarer, de kan finde, og de går meget op i de små detaljer i hver eneste bryg.

Lokalafdeling Koldings indstilling lyder:
“Vi syntes at Ebeltoft Gårdbryggeri laver nogle fantastiske, danske kvalitetsøl. Alle deres produkter er lavet på de bedste råvarer og med vand fra landsbyens brønd, så du er sikker på at købe 100% dansk.

Bryggeriet ligger idyllisk placeret mellem marker og hav på Djursland, og alle dele af deres produktion foregår på selve Ebeltoft Gårdbryggeri. Det er med til at sikre den højeste kvalitet, da de ikke går på kompromis i de forskellige produktionsled.

Ud over gode øl som f.eks. Raw Power (Double IPA) og Wildflower (IPA) kan man også købe lemonade og sodavand fra bryggeriet. I anledning af MBCC 2021 har de lavet to specielle versioner af Wildflower IPA’en, der specielt kan anbefales på en varm sommerdag.

Bryggeriet er familieejet og har Café samt taproom. Det er muligt i perioder at besøge bryggeriet og desuden booke rundvisninger.”

Årets danske Bryggeri 2021 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her.