En dag i bryggets tegn - Danske Ølentusiaster

En dag i bryggets tegn

19.04.2018 13:38

Institut for Fødevarevidenskab, Bryggeriforeningen og FoodNetværk inviterer til Beverage Day fredag den 1. juni 2018 på Københavns Universitet.

”Formålet med Beverage Day er at bringe folk fra drikkevareindustrien og fødevarevidenskabelige forskere og studerende sammen med henblik på at skabe nye muligheder for samarbejde, der både kan gavne industrien og videnskaben. På Institut for Fødevarevidenskab ligger vi inde med spændende ny viden, der kan være med til at generere nye ideer og innovation i industrien. Omvendt kan industrien også tilføre os noget viden, som vi kan bruge i vores videre forskning,” siger Mogens Larsen Andersen, professor ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet.

Drikkevareindustrien udvikler sig enorm lige nu. Små og store virksomheder har fokus på udvikling af produkter med nye egenskaber, og der eksperimenteres på livet løs med smage, gærtyper, lokale råvarer og brygmetoder. Eksperimenterne kalder på samspil med den nyeste fødevarevidenskabelige forskning og ikke mindst samarbejder mellem drikkevareindustrien og forskere.

Institut for Fødevarevidenskab samarbejder med de skandinaviske bryggeriforeninger om at drive uddannelsen til brygmester, der dels foregår på Institut for Fødevarevidenskab og dels på Den Skandinaviske Bryggerhøjskole.

Beverage Day bliver holdt på Københavns Universitets Frederiksberg Campus, Thorvaldsensvej 40, og alle med en professionel interesse i drikkevarer er velkommen. Den indledende del vil være på dansk, hvorefter der bliver to parallelle spor - et på dansk og et på engelsk.

Du kan gratis tilmelde dig Beverage Day her

PS: Beverage Day ligger lige midt i Ølfestival 2018 i Lokomotivværkstedet, og du kan dermed kombinere de to begivenheder.