Englands ældste bryggeri bygger bro - Danske Ølentusiaster

Englands ældste bryggeri bygger bro

28.02.2019 13:15

Bryggeriet vil hver måned lancere en ny cask ale, der kombinerer klassisk brygkunst og nye, moderne stilarter.

Shepherd Neame introducerer Cask Club og vil hver måned lancere en ny cask ale, der kombinerer moderne stilarter og klassiske engelsk brygkunst. Øllene i Cask Club brygges blandt andet i samarbejde med internationale bryggerier.

Det engelske, familieejede bryggeri Shepherd Neame har en historie, der strækker sig tilbage til 1698.

Nu bygger bryggeriet bro mellem de klassiske, engelske case ales og de nye bølger fra langt yngre craftbryggerier. 

- Vi vil lancere en række øl, der skal begejstre kunderne og introducere dem for nye smage og ølstilarter, siger Mike Unsworth, der er brygmester hos Shepherd Neame og forklarer, at målet med Cask Club er at forny det konservative image, engelske cask ales har blandt især yngre øldrikkere. 

Den første øl fra Shepherd Neames nye serie bliver “Hop County Hopping Mad Pale Ale”, der er en humlet golden ale. I april kommer første collab på hanerne. Nemlig Samuel Adams’s Blonde Ambition, der som navnet siger, er brygget i samarbejde med det amerikanske bryggeri Samuel Adams. 

Shepherd Neame blev grundlagt af Richard Marsh i Faversham, Kent, for over 300 år siden. I 1864 blev Percy Beale Neame en del af bryggeriet, der siden har været familieejet. Bryggeriet ejer over 300 pubber og hoteller i Kent, London og det sydøstlige England.