FESTIVALFOKUS: Spybrew - Danske Ølentusiaster

FESTIVALFOKUS: Spybrew

17.05.2018 20:20

Øl brygget i al hemmelighed. Sådan lyder Spybrews motto. Og måske er det ikke helt forkert. Spybrew er et lille nanobryggeri, der holder til i Avedøredelen af Hvidovre. Bryggeriet har en kapacitet på bare 200 liter pr. bryg. Det betyder, at der brygges i så små mængder, at der også er tid til at kæle for detaljerne og mulighed for at eksperimentere.

Årets tema for Spybrew er ”collaboration brew” – altså øl, der er brygget i samarbejde med andre bryggere og bryggerier.

“Codename Rahbek” er en stout, der er brygges sammen med Michael Rahbek, brygmester på Nørrebro Bryghus. “Codename Salle” er en lys ale, der er brygges i samarbejde med Jannik Sahlholdt fra Sidekick Brewing. Og “Jumping The Shark” er en lys ale, der brygget samme med det norske bryggeri Lervig fra Stavanger.

Derudover har Spybrew blandt andre øllene “100 IBU IPA”, der er en humlebombe, “Smiert Spionem”, en baltic porter, og “Ølluminati – French Revolution”, der er en belgisk inspireret hvedeøl med amerikanske humler. Plus en lang række andre øl.

Spybrew består af danske Jens Lynge Larsen, der bryggede sin første øl tilbage i 2004, og svenske Stefan Holmén. Begge er de kendte ansigter i øluniverset og vil være til stede under hele Ølfestival 2018.

Alle Spybrews øl er oprettet på Untappd, så du kan holde styr på, hvilke du har smagt på Ølfestival 2018.

Du finder Spybrew på stand C-06 på festivalen.

I tiden op til Ølfestival 2018 sætter Danske Ølentusiaster fokus på en række af de mange udstillere. 

Du kan se alle udstillere på Ølfestival 2018 her