Fredericia indstiller Indslev Bryggeri - Danske Ølentusiaster

Fredericia indstiller Indslev Bryggeri

31.10.2018 11:53

Årets danske bryggeri 2018 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december.

Indslev Bryggeri er lokalafdeling Fredericias kandidat til prisen som Årets danske Bryggeri 2018. Indslev Bryggeri og Ugly Duck Brewing Co. har gennem årene modtaget en del priser. Senest prisen for Årets Danske Ølnyhed 2017 med øllet Kinky Cowboy Texan IPA. Bryggeriet gik i august i år konkurs, men blev kort tid efter overtaget af Bryggeriet Vestfyen.

Lokalafdeling Fredericias begrundelse for, at Indslev Bryggeri skal være Årets danske Bryggeri 2018:

Indstillingen sker på baggrund af bryggeriets innovativt tilgang og ikke mindst vilje til at forny sig gennem Ugly Duck-brandet. Ugly Duck har gennem årene givet os utrolig spændende og meget varieret øltyper. Det har givet store smagsoplevelser; komplekse øl med fantastiske nuancer, ikke mindst takker været bryggeriets ambitiøse fadlagringsprojekt.

Samtidig har Indslev Bryggeri fastholdt produktionen af de unikke hvedeøl af høj kvalitet, selv om øltrenden og efterspørgslen i de senere år har gået i en anden retning.

Indstillingen af bryggeriet har til hensigt at gøre den nye ejer, Bryggeriet Vestfyen, opmærksom på, at det er vores håb og ønske, at Indslev Bryggeri bevares og videreføres, som det er, og at man fremover fortsætte udviklingen af spændende, nye tiltag og projekter.

Proceduren til at finde Årets danske Bryggeri 2018 er ændret i forhold til tidligere år. I år er kun bryggerier, der er indstillet af en lokalafdeling, med i opløbet til prisen.

I november stemmer Danske Ølentusiasters cirka 9.000 medlemmer på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her