Herslev Bryghus er første kandidat til Årets Danske Bryggeri - Danske Ølentusiaster

Herslev Bryghus er første kandidat til Årets Danske Bryggeri

23.10.2021 17:53

Årets danske Bryggeri 2021 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og lokalafdeling Silkeborg og Roskilde har indstillet Herslev Bryghus.

Herslev Bryghus er lokalafdeling Silkeborgs kandidat til prisen Årets danske Bryggeri 2021. Bryghuset blev grundlagt af Tore Jørgensen i 2004, og siden har bryghuset eksperimenteret med lokale råvarer. Eksperimenterne har blandt andet resulteret i Mark-serien, brygget på vildgæret hø i stedet for humle.

Lokalafdeling Silkeborgs indstilling lyder:
“Deres anderledes indgangsvinkel til en sommetider grænseoverskridende ølfremstilling. Vi glæder os til hver eneste mundfuld fra Herslev.

Miljøbevidstheden i deres jagt på lokale råvarer, anderledes ingredienser, lagringsmetoder, og store spændvidde i stilarter, skaber nogle interessante øl, som er unikke på det danske marked uden at gå på kompromis med bryg kvaliteten. Alt dette og stadig til pris, som forbrugeren kan honorere.”

Lokalafdeling Silkeborg synes især I skal smage Mark Hø og Unik-serierne.

Lokalafdeling Roskildes indstilling lyder:
"Spændende arrangementer mad og øl."

Lokalafdeling Roskilde synes især I skal smage Det bitre med det salte.

Årets danske Bryggeri 2021 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes til det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her.