Indslev Bryggeri er gået konkurs - Danske Ølentusiaster

Indslev Bryggeri er gået konkurs

28.08.2018 12:59

Bryggeriet har gennem flere år kæmpet med at holde indtjeningen oppe. Danske Ølentusiaster er kede af, at det danske ølmarked mister en markant spiller.

Mandag sendte Anders Busse Rasmussen, direktør hos Indslev Bryggeri, en mail med nyheden til aktionærerne. 

I mailen skrev han, ifølge fyens.dk, blandt andet: "Efter længere tids intens kamp har vi desværre måttet erkende at det ikke længere er muligt at fortsætte driften af bryggeriet. Det betyder at vi her til eftermiddag er blevet erklæret konkurs ved skifteretten i Odense, og at der nu er indsat en kurator til at bestyre boet”.

Hos Danske Ølentusiaster er det en trist nyhed. 

- Det er utroligt beklageligt, at Indslev Bryggeri er erklæret konkurs. Danske Ølentusiaster arbejder for, at øludbudet skal være så alsidigt, som muligt, og netop Indslev Bryggeri har gennem mere end et årti været med til at presse udviklingen og gå forret, når nye stile har ramt landet. Med Indslevs konkurs mister Danmark et innovativt og dygtigt bryggeri, der arbejdede for at udbrede det gode ølbudskab - både i specialbutikker og ved mange ølarrangementer over hele landet, men bestemt også i gængse supermarkeder, siger Hans Peter Jepsen, landsformand hos Danske Ølentusiaster. 

Indslev Bryggeri og Ugly Duck Brewing Co. har gennem årene modtaget en del priser. Senest modtog Ugly Duck Brewing Co. prisen for Årets Danske Ølnyhed 2017 med øllet Kinky Cowboy Texan IPA. I 2012 modtog Indslev Bryggeri prisen som Årets danske Bryggeri.

2017-regnskabet fra bryggeriet bød på et underskud på 854.000 kroner før skat mod et overskud på 335.000 kroner i 2016, skriver TV2 Fyn

Anders Busse Rasmussen arbejder i øjeblikket på at samle ny kapital for at drive bryggeriet videre i en ny sammenhæng.

Indlev Bryggeris konkurs betyder, at Ugly Duck Brewing Co. også er konkurs.