Keine Hexerei - Danske Ølentusiaster

Keine Hexerei

05.10.2020 17:46

Danmarks stærkeste øl på 19%, som allerede er en stor succes, brygges på Frederikshavn Bryghus.

Den 19.september blev Danmarks stærkeste øl, Keine Hexerei på 19%, officielt lanceret og ret hurtigt blev de 3.700 flasker solgt.

TV2 Nords indslag om Danmarks stærkeste øl har i skrivende stund fået over 300.000 visninger – og bryghuset er blevet ringet ned af ølkøbmænd fra hele landet som ville have fat i Keine Hexerei og forhandle den.

"Vi har ikke brugt en masse teknisk powerplay som eksempelvis destillering eller fadlagring til at fremstille Keine Hexerei," siger brygmester Tom Schafferhans, fra Frederikshavn Bryghus.

Lars Trie, direktøren på Frederikshavn Bryghus, deler sin brygmesters glæde og begejstring, og han kan dårligt få armene ned. Han er helt overvældet over den store succes.

"Det er vanvittigt effektivt lokomotiv for os. Den trækker hele vores sortiment afsted. Det er perfekt markedsføring for os, det her. De snakker jo om os over hele landet. Vi har netop tappet og etiketteret 3.700 flasker Keine Hexerei. Og bortset fra to paller, som vi valgte at gemme til vores webshop, så er det hele solgt. Lige nu begræder jeg, at bryg 2 ikke er færdig. Men vi har besluttet, at der bliver lavet to bryg Keine Hexerei snarest."

Generelt er der blevet taget godt imod Keine Hexerei, og der har været rigtig mange gode anmeldelser. Aktuelt får Keine Hexerei på Untappd et gennemsnittet er 3,89 ud af 5.

Læs mere om Frederikshavn Bryghus i ØLentusiasteN 118, som udkommer i uge 42.