København indstiller Bicycle Brewing - Danske Ølentusiaster

København indstiller Bicycle Brewing

29.10.2018 12:40

Årets danske bryggeri 2018 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december.

Bicycle Brewing er lokalafdeling Københavns kandidat til prisen som Årets danske Bryggeri 2018. Bag bryggeriet står Kristina og Alex Kunigenas. Privat har parret brygget øl i over 14 år. I 2016 grundlagde de Bicycle Brewing i Ålborggade, København. Siden har de åbnet brewpubben med samme navn og på samme adresse. Kristina er fra København, mens Alex er fra amerikanske Berkeley, Californien.

Lokalafdeling Københavns begrundelse for, at Bicycle Brewing skal være Årets danske Bryggeri 2018:

Bicycle Brewing er et lille, nyt bryggeri på Østerbro i København. Det er innovativt og har et stærkt personligt touch. Øllets udskænkes fra eget tasting-room - og sjovt nok mobilt fra en budcykel.

På bryggeriet er der hyppig udskiftning blandt flere typer øl. Men ikke mere end tre ad gangen kan fås.

Proceduren til at finde Årets danske Bryggeri 2018 er ændret i forhold til tidligere år. I år er kun bryggerier, der er indstillet af en lokalafdeling, med i opløbet til prisen.

I november stemmer Danske Ølentusiasters cirka 9.000 medlemmer på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december.