Køge indstiller Fur Bryghus - Danske Ølentusiaster

Køge indstiller Fur Bryghus

09.10.2018 11:19

Årets danske bryggeri 2018 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december.

Fur Bryghus er lokalafdeling Køges kandidat til prisen som Årets danske Bryggeri 2018. Fur Bryghus og Restaurant Bryghuset er indrettet i rød træbygning fra 1926 på Furs nordvestlige spids, Knuden.

Lokalafdeling Køges begrundelse for, at Fur Bryghus skal være Årets danske Bryggeri 2018:

Fur Bryghus har siden 2004 været en aktiv del af den danske ølscene.

Deltagelse i Danske Ølentusiasters Ølfestival og en lang række af lokale arrangementer landet over har udbredt kendskabet til kvalitetsøl og har sikret en god og direkte kontakt til forbrugerne.

På bryghuset findes et bredt udvalg af aktiviteter; lige fra koncerter og foredrag til restauranten, som har fokus på nærområdets råvarer, samt hvordan øl og mad kan komplementere hinanden.

Der brygges både solide klassikere såsom wiener og bock, men også single hop ales, ny nordisk øl med fyrrenåle samt øl med lokal, dansk humle.

Lokalafdeling Køge indstiller derfor Fur Bryghus til prisen Årets danske Bryggeri 2018.

Proceduren til at finde Årets danske Bryggeri 2018 er ændret i forhold til tidligere år. I år er kun bryggerier, der er indstillet af en lokalafdeling, med i opløbet til prisen.

I november stemmer Danske Ølentusiasters cirka 9.000 medlemmer på ét af de indstillede bryggerier. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her