Krenkerup på hanerne hos Nykøbing FC - Danske Ølentusiaster

Krenkerup på hanerne hos Nykøbing FC

08.09.2020 14:59

Da spillerne hos Nykøbing FC løb på banen til sæsonens første hjemmekamp, flød der lokalt øl fra Krenkerup Bryggeri i hanerne.

Krenkerup Bryggeri har med den lokale fodboldklub, Nykøbing FC, lavet en aftale for CM Arena i de næste tre år.

– Lokal opbakning har aldrig været vigtigere, og denne aftale viser, at Nykøbing FC vil det lokale – både på og udenfor banen, lyder det fra det lollandske bryghus.

Normalt er det de store bryggerier, Carls­berg og Royal Unibrew, der dominerer fadølshanerne til fodboldkampe på de store stadions. Men heldigvis kommer der der mere og mere lokalt øl på haner til fodbold.

I ØLentusiasteN nr. 110 var der et lille overblik over alternative fodboldøl. På Energi Viborg Arena byder de på bl.a. Viborg Bryghus. I Skive får man Hancock og stadion hedder sågar Hancock Arena. Hancock har ligeledes i en årrække været fadøllet til Superligafodbold på DS Arena i Hobro, hvor man også kan få Sportscola. Der er øl fra Bryghuset Vendia på Hjørring stadion, hvor Vendsyssel FF spiller. Thisted FC har naturligvis øl fra Thisted Bryghus. På Østerbro Stadion i hovedstaden, hvor B.93 spiller, har de Nørrebro Bryghus. – Og sidst men ikke mindst er der Fuglsang på hanerne på Sydbank Park i Haderslev.