Landets første øl-mesterskab i høvdingebold - Danske Ølentusiaster

Landets første øl-mesterskab i høvdingebold

08.11.2018 13:16

Dodgeball, høvdingebold, er en rigtig sport, hvor der blandt andet kåres en verdensmester.

Hep på Warpigs, Tapperiet Brus, BRAW, Flying Couch Brewing, Sidekick Brewing og White Labs, når bryggerierne mødes til en omgang dodgeball. Turneringen løber af stabelen lørdag den 24. november i Kulturhuset Indre By, København.

Brewer's Dodgeball Brawl 2018 er Danmarks første høvdingebold-turnering kun for mikrobryg-branchen.

Målet med turneringen er at skabe en god stemning og lidt ekstra kollegial sjov i mikrobryg-branchen. Ligesom Danmarks største collab mellem 24 mikrobryggerier, der løb af stablen tidligere på året.

Dodgeball - eller på dansk høvdingebold - er et boldspil, som de fleste har spillet i folkeskolen. I kampene mødes to hold, og spillerne skal undgå at blive ramt af bolde kastet af modstanderne. Det hold, som først får dræbt, ramt, alle på det modsatte hold, vinder.

Brewer's Dodgeball Brawl 2018 er arrangeret af BRAW og afholdes lørdag d. 24. november fra kl 11 til 17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads, København.

De deltagende hold i turneringen er fra Warpigs, Tapperiet Brus, BRAW, Flying Couch Brewing og Sidekick Brewing plus White Labs Copenhagen, der blandt andet udvikler gær til brygbranchen.

Entréprisen er, inklusive én stor fadøl, 70 kroner plus gebyr. Der vil hele dagen være mulighed for at købe billige øl.

Billetter kan købes her