Lokale arrangementer den kommende måned - Danske Ølentusiaster

Lokale arrangementer den kommende måned

15.04.2019 10:01

Medlemmer af Danske Ølentusiaster kan deltage i samtlige lokale arrangementer - uanset tilhørsforhold til lokalafdelingen.

Foreningens 51 lokalafdelinger laver et utrætteligt stykke arbejde for at servere nye øloplevelser for alle medlemmer. Den kommende måned byder blandt andet på øl og mad, polske øl, bryggeribesøg og selvfølgelig påskefrokost.

Øl og mad er en perfekt kombination, og i løbet af den næste måned kan du komme til flere arrangementer, der har fokus på samspillet mellem øllet og maden.

Tirsdag den 16. marts tager Lokalafdeling Odense C på Restaurant Privaten, hvor der vil være ølcocktail, mad med øl og en mindre ølsmagning. Samme aften tager Lokalafdeling Esbjerg på Industrien Rock Craft Bar, hvor der er chili con carne og øl på programmet. Lokalafdeling Næstved byder onsdag den 24. april på ØPO (øl, pølse, ost).

Viborg Bryghus, Bryghuset Møn og Svendborgsund Bryghus er alle destinationer for lokale arrangementer. Lokalafdelingerne Aalborg og Svendborg drager til Viborg. Lokalafdeling Vordingborg tager til Møn, og Lokalafdeling Østfyn til Svendborgsund, mens Lokalafdeling Bornholm får besøg af Amager Bryghus.

Kalenderen byder desuden på nationale smagninger; belgiske (Lokalafdeling Skanderborg) og engelske (Lokalafdeling Brønderslev) øl er programmet. Og fredag den 3. maj er der “Ølkappestrid” mellem to af landets bedste ølsupermarkeder; Kvickly Allerød og Kvickly Middelfart i Roskilde. Husk også Lokalafdeling Fredericias påskefrokost lørdag den 27. april.

Du kan, som medlem, deltage i samtlige arrangementer. Også i lokalafdelinger, du ikke hører under.