Middelfart indstiller Indslev Bryggeri - Danske Ølentusiaster

Middelfart indstiller Indslev Bryggeri

04.11.2020 17:39

Lokalafdeling Middelfart har indstillet fynske Indslev Bryggeri til Årets Danske Bryggeri

Årets danske Bryggeri 2020 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og lokalafdeling Middelfart har indstillet fynske Indslev Bryggeri.

I 2006 genåbnede Indslev Bryggeri, som blev etableret tilbage i 1897, og duften af malt og humle er igen tilbage i Indslev efter en gennemgribende modernisering og renovering.

Indslev bryggeri er det eneste bryggeri i Danmark, der er specialiseret i brygning af hvedeøl.  Det gamle bryggeri rustikke gulstensbygning er udadtil bevaret. Men indadtil er store dele af de 2.000 m2 lokaler moderniseret og bygget om med plads til nye lagertanke og et 2000-liters moderne brygværk fra Kaspar Schulz i Bamberg i Bayern.

Lokalafdeling Middelfarts indstilling lyder:
”Middelfart indstiller Indslev Bryggeri, da vi syntes at de er nyskabende, kommer ud til hele Danmark, de brygger lokale øl, de har direkte gårdsalg, og de giver øl til øllets dag.”

Årets danske Bryggeri 2020 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Læs mere om Årets danske Bryggeri her.