Mikkeller åbner tre nye ramen-restauranter - Danske Ølentusiaster

Mikkeller åbner tre nye ramen-restauranter

09.03.2021 08:21

Mikkeller åbner tre nye Ramen to Bíiru-restauranter i henholdsvis Valby, CPH Airport og Malmø.

Med åbning i Valby, CPH Airport og Malmø har Mikkeller nu otte Ramen to Bíiru-restauranter

Dampende nudler og iskolde fadøl er et 'match made in heaven', og det har københavnerne for længst erklæret sig enige i. Siden den første Ramen to Bíiru slog dørene op på Nørrebro for godt fem år siden, er tre andre restauranter kommet til i København. Nu åbner Mikkeller i tæt samarbejde med sine partnere Daisuke Uki og Takuro Otani yderligere tre restauranter - i Valby, CPH Airport og Malmø.

Det første nye sted, Ramen to Bíiru Valby, slog dørene op for take away 5. marts, og fejrede åbningen med gratis øl og nudler. Senere -  når restriktioner og byggeri tillader det - følger Ramen to Bíiru Malmø og CPH Airport efter. Det seneste års krise har betydet, at Mikkeller har måttet trimme sin forretning betydeligt og blandt andet lukket flere locations (fx Øl & Brød og Hyggestund i Viktoriagade på Vesterbro), så hvordan hænger det sammen med tre nye ramen åbninger i år?

– Det er klart, at Covid-19 har sat sine tydelige spor i virksomheden, og netop derfor giver det ekstra god mening for os at satse på koncepter, som vi er sikre på er gangbare, hvor vi før turde satse mere på helt nye projekter. Samtidig elsker vi Ramen to Bíiru, og det gør københavnerne tilsyneladende også, derfor vil gerne dele det med mange flere, siger Mikkel Bjergsø, grundlægger af og Kreativ Direktør i Mikkeller.

I 2015 satte han, Daisuke Uki og Takuro Otani sig for at introducere københavnerne for et autentisk japansk ramen koncept og kombinere den japanske fast food med Mikkellers øl på fad.

Gazelle virksomhed
Samme år slog Mikkeller, Uki og Otani dørene op til Ramen ti Bíiru Nørrebrø på Griffenfeldtsgade i København, året efter fulgte Ramen to Biiru Vesterbro på Enghavevej, og i 2019 åbnede Østerbro og Frederiksberg. Bortset fra det seneste år, som naturligt nok sat en kæp i hjulet for den blomstrende business, er det gået konstant fremad for Ramen to Bíiru, og i slutningen af 2020 modtog restauranterne en Gazelle af Dagbladet Børsen.

– CPH Airport ser også frem til endnu en Mikkeller åbning i Terminal 2, når der forhåbentlig kommer skub i flytrafikken igen i løbet af sommeren, siger Casper Frimann, Food & Beverage Business Partner i CPH Airport, og fortsætter:

– Ramen to Bíiru er et stærkt koncept, og vi har i forvejen et godt samarbejde med Mikkeller, som med succes har drevet bar i lufthavnen i flere år. Når vi udvælger koncepter til lufthavnen, kigger vi desuden efter det, som vi kalder ’Local Heroes’ - altså koncepter, som man også kan finde downtown, og så har vi oven i købet efterspørgsel fra vores passagerer på netop asiatisk mad. Med en stærk partner som Mikkeller, og et velkendt brand som Ramen to Bíiru, er jeg sikker på, at det bliver en succes.”

Vil du vide mere om Ramen to Bíiru? Så kan du læse mere her